StoryEditorOCM
ShowbizNIJE SE DALA

Ona je seks simbol, a nikad nije imala seks; Najpoznatija djevica Hollywooda otkrila kako je to biti nevin u 40-ima

Piše SCENA SD
9. veljače 2024. - 07:30

 Holivudska glumica utjelovila je lik koji uživa u seksualnoj slobodi, što joj je, priznaje, bilo teško jer ni sama nema iskustva u krevetu. 

Američko-nigerijska glumica i komičarka Yvonne Orji, najpoznatija po ulozi Molly Carter u seriji "Nesigurna", otvoreno je progovorila o pritiscima koje osjeća kao 39-godišnja djevica.

Godinama je otvoreno govorila o tome da nikada nije imala intimne odnose, a 2017. je objasnila da je tu odluku donijela jer je kršćanka i ne želi imati spolne odnose prije braka. Do sada, ističe, nije pronašla pravog muškarca.

Yvonne je u dokumentarnoj seriji "Sex. Right. Now" iz 2016. izjavila kako joj je bilo teško glumiti lik Molly koja je spoznala seksualnu slobodu, s obzirom na to da nema iskustva na tom polju. Prema riječima šarmantne glumice, ona je "zapravo jako sretna" svojom odlukom i spremna je za vezu ako njezin partner prihvati ono što ona nudi, prenosi Glossy.

Yvonne Orji ističe da zbog svega toga trpi veliki pritisak kada upoznaje muškarce.

- Ako se želi seksati sa mnom, što da mu kažem, što ako mu se više neću sviđati kad čuje da sam djevica? - ranije se brinula glumica, no to se u međuvremenu promijenilo.

- Uvijek će biti frajera koji neće imati ništa s tobom jer si djevica i to je u redu - kaže i dodaje da je svjesna da nisu svi kao ona.

Glumica ističe kako je vjerovala da će se udati i imati veze prije 35. godine, no smatra da je tek sada spremna za vezu koja će zaista potrajati.

Isprva je, objašnjava, željela izgubiti nevinost s 18 godina, no sa 17 je odlučila pričekati brak.

- Vjerojatno sam trebala biti kučka. Imam osjećaj da me Isus nije uzeo tako rano, vjerojatno bi priča bila drugačija - u šali kaže Yvonne.

Iza sebe ima nekoliko ozbiljnih veza, a godinu dana je ljubila Emanuela Achu, bivšeg sportaša. Iako ističe da im je bilo divno zajedno, "seks nikada nije bio u ponudi".

Yvonne  s puno humora govori o svojoj situaciji, pomalo neobičnoj za današnje vrijeme, a u jednoj se emisiji našalila kako će muškarac s kojim će izgubiti nevinost morati biti izdržljiv.

- Molite se za njega! Tko god da je, molite se za njega, jer ovdje ima dosta akumulirane energije - rekla je kroz smijeh.

 

 

 

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
27. travanj 2024 15:08