StoryEditorOCM
Showbizdva svijeta različita

Otkrivena tajna ljubav Tome Zdravkovića, djevojka iz Frankfurta kojoj je posvetio pjesmu Jelena, njoj je ipak bio miliji njezin ulični posao

Piše PSD
9. prosinca 2021. - 16:28
Tomu Zdravkovića nije bilo briga ni za brak ni za karijeru, samo je htio biti s Jelenom, ali ona je pobjegla od njega jer nije željela napustiti posao kojim se bavila  YouTube Screenshot

Toma Zdravković uvijek je važio za pravog boema, cijeli život posvetio je pjesmi, kafani, ali i ženama. Kako je već poznato, mnoge pjesme posvetio je upravo svojim velikim ljubavima, a sve one u nazivu nose samo žensko ime.

Nikada nije krio da je volio žene, iako je bio u braku iz kojega ima sina. Jednostavno, bio je boem i takav život je vodio do posljednjeg dana. Međutim, kako piše Kurir, a prenosi Mondo, pjevač je jednu tajnu ponio sa sobom u grob.

Pjesma "Jelena" nije posvećena samo njegovoj snahi, supruzi Novice Zdravkovića, već kako navodno otkriva njegova prijateljica iz Njemačke, jednoj prostitutki koju je osamdesetih godina upoznao na željezničkoj stanici u Frankfurtu.

- Čitala sam u medijima da je pjesma "Jelena" posvećena mnogim žena...

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
06. svibanj 2024 07:36