StoryEditorOCM
Showbizglazbena zvijezda

Sad je i službeno! Pjevačica koju je Mia Negovetić utjelovila u TLZP slobodna je žena, ali to će je poprilično stajati

Piše M. Č.
19. ožujka 2024. - 19:32

Pop zvijezda Ariana Grande i službeno je razvedena od Daltona Gomeza nakon nešto manje od tri godine braka.

Sud u Los Angelesu u utorak je to potvrdio šest mjeseci nakon što je 30-godišnja Ariana podnijela zahtjev za razvodom od 28-godišnjeg trgovca nekretninama.

Njih dvoje su se razišli prije više od godinu dana, a budući da su imali predbračni ugovor, nisu imali djece niti bitnih razmimoilaženja vezanih uz razvod, sve je brzo riješeno.

image

Ariana sa suprugom Daltonom Gomezom u veljači prošle godine.

Planet Photos/Planet/Profimedia

O svemu su se dogovorili još u listopadu i samo su čekali propisanih šest mjeseci kako bi razvod stupio na snagu. Prema dogovoru, Ariana koju je nedavno u showu ‘Tvoje lice zvuči poznato‘ utjelovila Mia Negovetić, jednokratno će bivšem suprugu isplatiti 1,25 milijuna dolara i u budućnosti neće biti alimentacije.

Dat će mu i polovicu iznosa od prodaje njihove kuće u Los Angelesu, a platit će i do najviše 25.000 dolara njegovih odvjetničkih troškova. Sve to je za glazbenu zvijezdu prava sitnica s obzirom da se njezino bogatstvo trenutačno procjenjuje na oko 240 milijuna dolara. Ona je jedna od najprodavanijih glazbenih zvijezda, prodala je više od 90 milijuna nosača zvuka širom svijeta, a svaki njezin album je najmanje platinasti. Glazba, gluma, kozmetički i modni brendovi donijeli su joj spomenuto bogatstvo.

Ariana i Dalton počeli su se viđati u siječnju 2020. i pandemiju COVID-a proveli su zajedno u karanteni, a vjenčali su se na maloj privatnoj ceremoniji u njezinoj kući u Montecitu u Kaliforniji 15. svibnja 2021. godine sa samo dvadesetak gostiju. Lijepa mladenka nosila je vjenčanicu slavne kreatorice Vere Wang, a fotografije s vjenčanja bile su među onima koje su najviše lajkane na Instagramu, sa više od 25 milijuna lajkova.

image

Ariana i Ethan Slater u kolovozu prošle godine.

Instagram/Planet/Profimedia

Vijest o razlazu objavljena je prošlog ljeta, a vrlo brzo nakon toga Ariana je potvrdila da je u vezi s kolegom iz filmskog mjuzikla "Wicked", 31-godišnjim Ethanom Slaterom. I on je u to vrijeme još bio u braku sa suprugom Lilly Jay, ljubavi iz srednjoškolskih dana, s kojom se vjenčao 2018. i imaju sina rođenog u kolovozu 2022. godine.

Ariana i Ethan upoznali su se u prosincu 2022. na snimanju filmske adaptacije uspješnog broadwayskog mjuzikla "Wicked" u Londonu i uskoro započeli vezu koju nisu dovoljno brižljivo čuvali od radoznalih očiju pa je brzo otkrilo kako su, iako oboje još u braku, započeli romansu.

Oboje su razlaz s bivšim partnerima objavili u razmaku od nekoliko dana u srpnju prošle godine, a Ethan je u zahtjevu za razvodom od Lilly Jay zatražio zajedničko skrbništvo nad sinom.

image

Ethan Slater i Ariana Grande u prosincu prošle godine u New Yorku.

Theimagedirect.com/The Image Direct/Profimedia

Inače, Ariana i bivši suprug Dalton upoznali su se dok je ona tražila kuću izvan Los Angelesa koja bi joj bila utočište za odmor, a njezin je tim dogovorio s Daltonom da pomogne u potrazi. Svidio joj se kad ga je vidjela i zatražila je od svog tima da im dogovori susret, a vrlo brzo nakon toga započela je romansa koja je dovela do zaruka i braka.

image

Dalton Gomez i Maika Monroe u Meksiku u veljači ove godine.

Hem/Backgrid/Backgrid Usa/Profimedia

Bila je to prva Arianina ozbiljna veza otkako je raskinula s Peteom Davidsonom pred kraj 2018. godine nakon što su bili zaručeni pet mjeseci. Prije toga je dvije godine bila u vezi s Macom Millerom, prekinuli su u svibnju 2018., samo mjesec dana kasnije započela je vezu s Davidsonom. Reper Miller preminuo je od predoziranja u rujnu 2018. godine, a mjeseca dana kasnije raspala se Arianina veza s Davidsonom.

U tinejdžerskim godinama Ariana je bila u vezi s glumcem Grahamom Phillipsom kojeg je 2008. upoznala na snimanju mjuzikla "13", a zajedno su bili do 2011. godine.

image

Ethan Slater sa suprugom Lilly Jay na dodjeli nagrada Tony u New Yorku u lipnju 2018. godine.

Kristin Callahan/Everett/Profimedia

I njezin sada bivši suprug Dalton krenuo je dalje, u vezi je s 30-godišnjom glumicom Maikom Monroe, s kojom je snimljen na odmoru u Meksiku. A koliko će potrajati Arianina veza s Ethanom Slaterom, tek će se vidjeti...

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
04. svibanj 2024 01:48