StoryEditorOCM
ShowbizMOLILA SV. RITU

Maja Bajamić imala tešku nesreću; Skrenula je pogled na sekundu, a policajka joj je rekla nešto što neće zaboraviti

Piše N. G. R.
18. veljače 2024. - 11:25

Splitska pjevačica Maja Bajamić objavila je na Instagramu snimku svog smrskanog automobila nakon što je doživjela prometnu nesreću na autocesti.

Pjevačica je detaljno je opisala što se dogodilo.

-Jesi svjesna da ti je danas novi rođendan?-rekla je mlada policajka na autocesti nakon sto sam s njezinim kolegom obavila svu papirologiju po protokolu nakon iskustva koje nikad u životu ni u sličnom aranžmanu nisam imala.

image
Maja Bajamić/Maja Bajamić

-Prometna zvana totalka.

Iako sam htjela krenuti sinoć, livo svitlo koje je crklo prije puta bilo mi je znak da nakon sto ga mehaničar popravi odem ipak na spavanje i krenem ujutro i isti dan se vratim, jer večeras nastupam.

Krenula sam tako jutros rano na pogreb ‘biti tu’ uz rijetku osobu iz rubrike ‘moji ljudi’, koja je izgubila tatu. ?

Plan je bio oko 16,17h krenuti natrag za Zg, upjevati se, uskočiti u haljinu, štikle, make up i friz i otpjevati svoj dio na slavlju zamislite-rođendana.

Sinoć sam prvi put u životu htjela otkazati angažman koji sam potvrdila, jer sam osjećala neopisivo veliku emocionalnu težinu, jer uz ovu vijest, još jedna bliska osoba vrlo nedavno je teže stradala u prometnoj nesreći.

Ja sam hipersenzibilna osoba i svatko tko je, zna o čemu pričam.

Svatko tko nije, voljela bi da sazna da postojimo.

I između ostalog, pišem ovo i zbog toga.

Nazvala sam kolegu uz kojeg pjevam taj svoj dio i rekla kako se osjećam i da nikad nisam imala takav osjećaj.

Presudila je kao i uvijek profesionalnost i ono ‘bit će dobro’ jer ljudima koji se profesionalno bave ‘uveseljavanjem drugih ljudi’, glava je u torbi i na cesti stalno, iz tuge i raspada do srece i osmijeha nas dijele milisekunde i unutarnja postavka

‘sretan mood’ ispod kojeg su prečesto oceani težine i još jedan put neće biti ništa novo i prezivjet ću.

-Do ovog trenutka.

U ovom rođendanskom trenutku čuda je previše.

Putem sam molila krunicu sv. Riti, svetici kod koje san ‘na pretplati’ i za koju evo još jednom imam sve preporuke.???

Mobitel je bio na držaču, YouTube upaljen, uvjeti na cesti top, ja u lijevoj traci. Nisam vozila prebrzo, ali sam u jednom trenutku cula zvuk, kao da je nešto tuknulo s lijeve strane i skrenula pogled prema vratima na sekundu, nakon čega slijedi par sekundi koje nikad neću zaboravit.

Kao ni dim, kao ni moment u kojem izlazim iz auta kao da sam ga upravo parkirala, iako se zračni jastuk nije otvorio i ne mogu vjerovati da nemam ni ogrebotinu, objavila je Bajamić.

 

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
28. travanj 2024 14:26