StoryEditorOCM
Showbizpravi spektakl

Što bi Prijini obožavatelji tek rekli na ovu gošću: Na sinoćnjem koncertu s Merlinom zapjevala i najveća trap zvijezda

Piše SCENA SD
9. prosinca 2023. - 17:38

Ne treba ni govoriti o tome kako je Dino Merlin, omiljeni pjevač regije, sinoć, svojim prvim od četiri rekordno rasprodana koncerta u Areni Zagreb, napravio spektakl - on to radi desetljećima. Rijetko je kome još pošlo za rukom biti voljen jednako od publike u Zagrebu, Sarajevu i Beogradu. 

No osim miroljubivog duha i predivnih balada, Dino Merlin svoju dugotrajnost njeguje i time što je uvijek u korak s vremenom, pa priliku za kvalitetan duet pronalazi i u novim zvijezdama koje se glazbenim stilom i izražajem poprilično razlikuju od pjevača. 

image
Lucija Očko/Cropix

A upravo se najveća zvijezda "ovog glazbenog vala", trap miljenica Senidah, odnosno slovenka bosanskih korijena, Senada Ajdarpašić, može pohvaliti duetom sa Merlinom, a osim toga, sad ima još jedan razlog za "hvalisanje" - pjevačica je sinoć pred punom Arenom Zagreb stala na pozornicu i otpjevala svoj duet s Dinom Merlinom. 

Pjevačica je nakon dueta podijelila dojmove s 24 sata, te je otkrila kako joj nije bilo svejedno stati rame uz rame s Merlinom. - "Ne znam što mi je bilo gore. Kad sam sišla ili prije nego sam se popela na binu. Tresla sam se. Bilo je kratko, ali slatko." rekla je za 24 sata

"Trebali smo mi na Merlina" zasigurno bi rekli obožavatelji Prijović, koji su se žalili na to kako je pjevačica na treću i četvrtu arenu dovela bolje goste no na prve dvije. 

Senidah ne krije poštovanje koje već godinama gaji prema Dinu Merlinu, a obožava i njegovu glazbu.

"Ja uvijek kažem, kad sam bila mala, mlađa, uvijek sam željela biti njegov prateći vokal. Tako da, Dino nađi mjesto za trećeg pratećeg vokala. Sa zadovoljstvom ću ti pjevušiti" otkrila je Senidah, prenosi 24 sata

Sarajevskom glazbeniku na pozornici se pridružila i Ivana Banfić  s kojom je otpjevao jedan od najvećih hitova ‘Godinama‘. 

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
28. travanj 2024 13:56