StoryEditorOCM
ShowbizOPRAVDAN RAZLOG

Tom Cruise prekinuo s Elsinom, ali bez obzira na to postoji mogućnost da se susretnu u svako doba dana i noći

Piše SCENA SD
22. veljače 2024. - 17:47

Nakon tri razvoda, Tom Cruise (61) bio je sretan u naručju Elsine Khayrove, 36-godišnje ruske manekenke. Prošlog prosinca par se iznenada pojavio na zabavi u Londonu. "Zrače srećom. Tom je potpuno uvjeren da je ovaj odnos predodređen da traje duže vrijeme", rekao je tada izvor za Us Weekly i dodao: "Postao je omiljena figura u Londonu, kako među bogatima, tako i među elitom. Ono što je započelo kao jednostavno prijateljstvo brzo se pretvorilo u nešto dublje." 

image

Elsina Khayrova

Planet Photos/Planet/Profimedia/Planet Photos/Planet/Profimedia

Nažalost, čini se da Tom Cruise nije imao dobru intuiciju.

Kako je upućeni otkrio za The Sun  glumac i Elsina Khayrova doista su se razdvojili. Unatoč prekidu, čini se da je bivši par, koji živi u istoj zgradi u Londonu, održao dobar odnos. "Završiti vezu svađajući se ne bi bilo ugodno jer mogu se sresti u liftu. Nema zamjerki između nje i Toma, njihov odnos je samo išao svojim tijekom", rekao je izvor medijima. Prema Page Sixu, razlaz dolazi nedugo nakon što je Tom Cruise upoznao djecu svoje bivše djevojke. Jer, da, 36-godišnja Elsina je majka sina i kćeri, djece iz prethodnog braka s Dmitrijem Tsvetkovim.

image

Mimi Rogers i Tom Cruise 1990.

Borsari/Landmark/Profimedia/Borsari/Landmark/Profimedia

Tom Cruise imao je lijepe ljubavne priče s nekim od najpoželjnijih žena na planeti. Krajem 1980-ih bio je u braku s Mimi Rogers, koja je glumila lik agentice Diane Fowley u Dosjeima X. Godine 1990. oženio se australskom superzvijezdom Nicole Kidman, s kojom je ostao u braku do 2001. godine. Njegov treći i posljednji brak bio je s Katie Holmes, od 2006. do 2012. godine. Nažalost, Elsina Khayrova neće biti nova gospođa Cruise. Moramo biti strpljivi prije nego saznamo identitet glumčeve sljedeće djevojke.

image

Katie Holmes i Suri 

Brosnyc/Backgrid/Backgrid Usa/Profimedia/Brosnyc/Backgrid/Backgrid Usa/Profimedia
Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
23. travanj 2024 22:38