StoryEditorOCM
Showbiz‘CRNA PANTERA‘

U haljini bez grudnjaka: Naomi Campbell u 53. godini kao ‘zaustavljačica vremena‘ pozirala za kultni Pirellijev kalendar

Piše I.P.
4. prosinca 2023. - 20:28

Jedna od najpoznatijih supermodela devedesetih, uz Cindy Crawford, Claudiju Schiffer, Lindu Evangelistu i Christy Turlington, pozirala je za kultni Pirellijev kalendar. "Crna pantera" Naomi Campbell pokazala je da i u 53. godini izgleda besprijekorno. Pozirala je u haljini s dubokim dekolteom ispod koje nije nosila grudnjak. 

Za snimanje je zaslužan vizualni umjetnik Prince Gyasi koji je Naomi dodijelio titulu ‘zaustavljačice vremena‘.

- Kad pogledate osobe poput Naomi, ona nije moja generacija, ali je još uvijek ikona u mojoj generaciji. To se može dogoditi samo ako ste predani svom poslu i uvjerenjima - rekao je Gyasi.

Nedavno je Naomi na utrci Formule 1 s dijamantnim prstenom na ruci potaknula glasine da se zaručila. U lipnju je iznenadila javnost objavom da je dobila drugo dijete. Dobila je sina, a dvije godine prije kćerkicu. Nije otkrila tko je otac njene djece, a nagađa se da joj je djecu rodila surogat majka jer Naomi uopće nisu vidjeli s trudničkim trbuhom.

Inače manekenka se dva puta zaručivala. Prvi put 1993. godine s basistom grupea U2 Adamom Claytonom, a drugi put s poznatim talijanskim zavodnikom koji ima dijete s njenom kolegicom Heidi Klum, Flavijom Briatoreom.

Osim njih ljubila je Roberta De Nira i Ushera, a povezivali su je s Gerardom Butlerom i Terrenceom Howardom. 

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
27. travanj 2024 18:11