StoryEditorOCM
ShowbizZGODNA UREDNICA

Uršula Tolj otvorila dušu: ‘Sretno sam razvedena, moj idealni partner morat će navijat za Hajduka, nije uvjet, ali...‘

Piše Klara Rožman/Jutarnji list
27. ožujka 2024. - 15:08

Uoči trinaeste sezone popularnog HRT-ovog showa "Zvijezde pjevaju", urednica projekta, Uršula Tolj, otkrila je nekoliko tajni iza kulisa ovog dugovječnog televizijskog hita.

Nerijetko se može vidjeti Uršula u izlasku, a sad je otkrila i da se šetajući susretne i s brojim glasovima koji su po njoj idealni za  "Zvijezde pjevaju". "Daaa! Nekoliko puta se to dogodilo. Zadnji put na koncertu Vesne Pisarović na kojem sam srela jednog našeg nogometaša koji izvrsno pjeva, ali nije mogao sudjelovati zbog svojih obaveza. Moje kolege s posla također su mi pomogle pronalaziti talente", otkrila je Uršula.

Kako je već gledamo u novim sezonama showa, Uršula je otkrila koliko je teško pronaći nove talente nakon toliko sezona. "Nije lako, sigurno. Neke ljude koje znam da dobro pjevaju i da žele sudjelovati, zovem već godinama ali nikako da nam se poklope termini. Zato stalno molim na HRT-u da mi ranije potvrde novu sezonu, ali to zbog raznoraznih poslovnih razloga nije uvijek moguće", objašnjava Uršula.

image
Josip Moler/Cropix

"Zvijezde pjevaju" uvijek su imale visoku gledanost i vjernu publiku. "Prosječni share je bio iznad 20 posto, visoka gledanost je konstanta. Mislim da je tajna u velikoj pozitivi kojom odiše show. Nastaju neraskidiva prijateljstva među sudionicima i to se osjeti i prenosi na gledatelje", ističe Uršula, piše Jutarnji list.

A Uršula je otkrila i tko će ove godine biti u žiriju. "Kad nešto odlično funkcionira, ne treba mijenjati, tako da žiri koji je osvojio našu publiku ostaje isti: Danijela Martinović, Marko Tolja i Mario Lipovšek Battifica", otkriva Uršula.

Uršula je također podijelila s nama svoje osobne strasti i hobije. "Volim pjevati, ali ne bih sebe nazvala profesionalnom pjevačicom. Također, uživam u pisanju stihova, a najčešće ih inspiracija pogađa dok vozim, kuham ili šetam prirodom", kaže Uršula.

image
Nera Šimić/

Kako bi opisala sebe, Uršula ističe svoju organiziranost, odgovornost i optimizam. "Spašava me to što sam optimistica, volim se zezati, smijati, zabavljati, družiti. Volim i samoću, naravno, ali tek toliko da se posvetim malo sebi i provjerim je li sve ok", kaže. Na pitanje trebaju li žene odustati od nekih stvari kad uđu zrele godine, Uršula spremno odgovara: "Dobro je da ni jedna žena ne odustane od sebe. Ne moraju moje vršnjakinje nositi minice ili pozirati u kupaćem, ako ne žele. Ali ako žele, trebaju to činiti jer imaju na to pravo. Svatko treba živjeti onako kako želi i kako se osjeća, a ne kako drugi misle da bi trebao."

"Već godinama sam sretno razvedena", kaže Uršula.  "Kad vidim neku lijepu vjenčanicu, tada pomislim na novi brak... No, brak nije nešto o čemu razmišljaš, on je posljedica nekog odnosa a čak nije ni nužna i obavezna posljedica", objašnjava, prenosi Jutarnji list.

Kada je riječ o pronalasku partnera, Uršula ističe važnost klikanja i međusobne harmonije. "Ne postoji neki popis osobina koji imam ili kojem težim. S nekim klikneš, s nekim ne. Poželjela bih se vezati za nekoga s kim bih jednostavno prelazili preko izazovnih situacija, uvijek sam voljela muškarce koji su ostajali mirni u kaosu", kaže.

image
Osobni Album/Slobodna Dalmacija

Kao prava Dalmatinka, Uršulu smo pitali bi li muškarac morao navijati za njezin omiljeni klub, Hajduk. "Bilo bi poželjno, bilo bi jednostavnije, ali to, naravno, nije uvjet", odgovara uz smijeh.

Uršula nedavno je proslavila svoj 51. rođendan. "Na Hajdukovoj utakmici. A poslije s dragim prijateljima", otkriva.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
26. travanj 2024 06:36