StoryEditorOCM
ShowbizINTIMNO VJENČANJE

Usher i Jennifer Goicoechea su u braku: par je rekao ‘DA‘ u nedjelju u Las Vegasu, njegova mama je bila kuma

Piše SCENA SD
13. veljače 2024. - 13:19
Usher i njegova nova supruga Jennifer GoicoecheaBackgrid/Backgrid Usa/Profimedia/Backgrid/backgrid Usa/profimedia

Nakon iznimnog nastupa na poluvremenu Super Bowla u nedjelju, Usher je rekao "DA" ljubavi svog života, Jennifer Goicoechea. Nakon pet godina ljubavi i dolaska njihovo dvoje djece, golupčići su se odvažili vjenčati u Las Vegasu, još uvijek okupani euforijom Super Bowla.

Prema Peopleu, Usherova majka preuzela je ulogu kuma za ekspresnu ceremoniju u Las Vegasu. Iako nije poznato tko je nazočio ovomiznenadnom vjenčanju, zna se da odabrano mjesto može primiti tek tridesetak osoba. U razgovoru za američki časopis nekoliko dana prije svog nastupa na Super Bowlu, Usher je već govorio o potencijalnom braku sa svojom dugogodišnjom djevojkom.

image

Usher i njegova nova supruga Jennifer Goicoechea

Backgrid/Backgrid Usa/Profimedia/Backgrid/backgrid Usa/profimedia

"Kada nađete nekoga dobrog, odmah je čast i zadovoljstvo dijeliti njegov život. Zauvijek smo se obvezali zajedno tako što smo dobili našu djecu. Ne bi bilo trivijalno da se vjenčamo. Kao da smo to učinili s djecom", Usher je rekao.

U vezi od 2019. godine, 45-godišnji R&B pjevač i glazbena producentica zajedno su dočekali dvoje djece: Sovereign Bo, rođen 2020., i Sire Castrello, rođen godinu dana kasnije. Iz prethodnog braka s modnom dizajnericom Tamekom Foster, Usher ima dva dječaka: Ushera V.Naviyda Elyja. Usher se i 2015. ženio i to za Grace Harry. Rastali su se 2018. godine.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
27. travanj 2024 06:52