StoryEditorOCM
Showbizbalone na balkone

Žena s ‘najsavršenim tijelom‘ za rođendan istakla obilne obline: ‘Moj seksualni život s partnerom je bolji nego ikad‘

Piše Z.S./JL
2. prosinca 2023. - 14:50

Radijska voditeljica Kelly Brook izgledala je dobro raspoložena u četvrtak kada je napustila Global studio s pregršt rođendanskih balona. Bivša manekenka (44) proslavila je svoj rođendan sa stilom noseći raskošnu baršunastu haljinu. Pokazala je svoje obline u srebrnom kompletu i blistala je dok je odlazila s posla nakon gostovanja na radiju Heart FM, piše Jutarnji.

Brook je studio napustila u grafičkoj bijeloj majici s natpisom „moj tata je imao Škodu“, držeći nekoliko balona sa svojim inicijalima. U taksiju na putu do kuće pozirala je s balonima.

Proslava njenog rođendana dolazi nakon što je izjavila da joj je seksualni život s partnerom Jeremyjem Parisijem „bolji nego ikada“ sada kada su u braku.

Kelly se prošle godine udala za Jeremyja na romantičnoj ceremoniji u njegovoj rodnoj Italiji, ali je rekla da se seksualna kemija između njih nije ohladila od velikog dana. Par je zajedno osam godina, djece nemaju.

image
Mattpapz/Backgrid/Backgrid Uk/Profimedia/Mattpapz/Backgrid/Backgrid Uk/Profimedia

Jednom prilikom je Kelly otkrila da je prihvatila da neće biti majka jer je doživjela dva spontana pobačaja dok je bila s bivšim partnerom Thomom Evansom 2011. godine.

Jednom prilikom progovorila je o imanju djece sa sadašnjim partnerom Jeremyjem.

„Nisam baš razmišljala o tome, da budem iskrena. Mislim da smo bili toliko zaokupljeni vjenčanjem, poslom i životom, putovanjima, jednostavno smo sretni i zahvalni za ono što imamo.“

„Pitate me želim li djecu? Imam jedno. On je dlakav i ima tri godine i on je moj mali anđeo. Ipak, on je pomalo ubojica strasti, naš pas. Nekad smo vikende provodili u brvnarama, ali sada ga uvijek vodimo sa sobom, pa nije baš tako romantično“, otkrila je.

Podsjećamo, Brook, prema znanstvenicima sa Sveučilišta u Teksasu, ima najsavršenije tijelo na svijetu - barem su tako tvrdili prije više godina. Tada su rekli da je idealno žensko tijelo punijeg oblika s poprsjem od 93 cm, strukom od 61 centimetar i bokovima od 87 centimetara, a BMI joj je 18,85.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
03. svibanj 2024 01:07