StoryEditorOCM
Šuška seJE LI MOGUĆE?

Reality Šibenčanka komentirala prekid Stankice i Gospodina Savršenog: ‘Nisam sigurna ni da su oni stvarno bili zajedno‘

Piše scena sd
28. listopada 2023. - 14:45

Vijjest kako su ‘Gospodin Savršeni‘ i Stankica Stojanović prekinuli te d se Stankica odselila je mnoge iznenadila,, a zadarska pjevačica i reality zvijezda ovakav Olivera Matijević je ovaj epilog odavno predvidjela.

Naime, Olivera Matijević se nikad nije libila javno komentirati vezu Splićanina i Banjalučanke s kojom je dijelila vilu u showu ‘Gospodin Savršeni‘ te je više puta naglasila kako smatra da je njihova veza samo dobar marketinški trik, piše Story.

Iskreno, moje mišljenje oko Stankice i Tonija je otpočetka isto, a to je da oni nisu bili jedno za drugo. A pored toga, ja nisam sigurna ni da su oni stvarno bili zajedno‘, otkrila nam je seksepilna Olivera koja je trenutno zaokupirana snimanjem novih pjesama.

image

Olivera Matijević

Privatni Album/

Podsjetimo nedavno se za Slobodnu pohvalila kako je odustala je od "napumpanog" izgleda. Sad joj se više sviđa prirodniji look, a i sama kaže da previše umjetno više nije u modi. 

- Pratim svjetske trendove. Vidjela sam da se Pamela Anderson pojavila na Tjednu mode u Parizu bez šminke. Apsolutno podržavam to. Svi koji me bolje poznaju znaju da nemam problema s izlaženjem u javnost bez make upa. Privatno se jedva šminkam. Stavljam make up jedino kad nastupam. Uostalom mom dečku sam najljepša bez šminke - kaže nam pjevačica Olivera Matijević. Zatajila je tko joj je dečko, odnosno više ne želi javno pričati o tome. 

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
05. svibanj 2024 22:32