StoryEditorOCM
TV&RealityPRESUDILA PUBLIKA

Danijela Martinović neće suditi u polufinalu Zvijezda pjevaju, evo zašto! Nema veze s gledateljima, iako su bili ljutiti

Piše SCENA SD
25. travnja 2024. - 10:22

Iznenađenje za gledatelje showa "Zvijezde pjevaju" vijest je da Danijela Martinović, mnogima najdraža članica žirija HTV-ove emisije, neće biti u polufinalnoj emisiji, u subotu, 27. travnja.

A u njemu ispadaju - čak dva para!

Prošlu su subotu, naime, natjecanje napustili Jelena Pajić i Vjeko Ključarić, te se sada za finale bori pet parova izvodeći po dvije pjesme iz žanrova u kojima se dosad nisu okušali. Za tih pet parova može se glasati tijekom cijelog tjedna te, naravno, za vrijeme showa

Danijelu će ove subote u polufinalu zamijeniti Nikša Bratoš.

Sad je otkriveno da Danijela izostaje iz emisije, jer ovoga vikenda ima dogovoren koncert u Torontu.

"Jako, jako, jako sam sretna što nakon dugo godina dolazim u Kanadu. Bit će nam nezaboravno" - poručila je naime pjevačica preko Instagram profila Magarac produkcije, koja organizira koncert. 

Prethodna je epizoda showa, inače, poprilično razljutila gledatelje, piše Story. Naime, show su napustili Jelena i Vjeko, a mnogi su komentirali kako to nije bilo fer. Njih dvoje su, naime, imali su jednak broj bodova kao Lejla i Bojan, ali su glasovi publike presudili.

U polufinalu ove subote tako se natječu: Lejla Filipović i Bojan Jambrošić, Igor Barberić i Ivana Kindl, Mihovil Španja i Goran Bošković, Dea Presečki i Dino Petrić, te Ivana Mišerić i Alen Đuras.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
25. travanj 2024 10:38