StoryEditorOCM
Zvijezde onlineOBOŽAVA TO

Dok jedni rado čitaju knjige, drugi gledaju televiziju, treći možda crtaju, Domenica uživa u drukčijem hobiju

Piše SCENA SD
20. siječnja 2024. - 16:49

Uz posao i kućne obaveze, dobro je imati dio dana koji izdvojite samo za sebe. Hobi ima brojne pozitivne efekte na vaš život te je najjednostavniji način za vraćanje pozitivnog raspoloženja kada se osjećate loše.

Dok jedni rado čitaju knjige, drugi gledaju televiziju, treći možda crtaju, pjevačica Domenica Žuvela (31) uživa u drukčijem hobiju.

Na TikToku je Domenica pokazala bijelu vunenu traku za glavu koju je sama  isplela zahvaljujući novom hobiju - pletenju. Otkrila je i kako planira otići u Bosnu i Hercegovinu na Kupres gdje će nositi ružičastu traku, koju je sama napravila.

-  Za mene je ovaj cijeli proces jako meditativan - rekla je Domenica na TikToku te dodala kako na internetu ima raznog sadržaja iz kojih se može svašta naučiti.

- Najljepši poklon koji možete izraditi za sebe ili druge - zaključila je nasmijana Domenica. 

- Kome treba vunena traka da mu je napravim?, zapitala je uz video Domenica, a javili su joj se mnogobrojni fanovi: "Jel teško plesti? Ja bi volila naučiti. Ja bi dvi roze male za svoje dvi lutkice", "Super je! Svaka ti čast lipoto!", "Draga Domenica ĵa bi jednu traku", "Preslatko".

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
25. travanj 2024 17:22