StoryEditorOCM
Zvijezde onlinesin slavi rođendan

Fešta u obitelji domaćeg influencera: ‘Svijete, dozvolite mi da se razbacujem emocijama, neka suze teku‘

Piše SCENA SD
1. listopada 2023. - 13:18

Domaći influencer i poduzetnik Sandi Pego i Cindy Šoštarić slave prvi rođendan svog sinčića Iana.

‘Sjećam se dana kada sam postao roditelj... ahh, taj čudni hladni osjećaj! 

Moram priznati da nisam osjećao onu "ljubav na prvi pogled" Prvih dana, osjećao sam sreću i uzbuđenje, ali da budem iskren, moj unutarnji emocionalni termostat nije bio podešen na "maksimalno zaljubljen" način. No, tih prvih mjeseci, nešto se dogodilo. 

To je kao da je netko pritisnuo prekidač "ljubavi" u mom srcu‘, započeo je poduzetnik i TikToker ispod obiteljskih fotografija.

image
Screenshot Instagram

‘Sada svaki dan kad moje čudo zaspi, tuge suze su moj suputnik. Kad ga vidim kako raste, te suze postaju poput svakodnevnog rituala. Ne mogu se boriti s tom čudnom energijom koja me nosi, ali iskreno, ne znam želim li je zaustaviti. Ponekad me stavi u čudnu poziciju kao što je trenutak kad mi Cindy pošalje njegovu sliku, a ja usred kafića zaplačem. Nisam tužan, nisam zabrinut. Dapače, to je neka vrsta čarolije u svemu tome. Možda jednog dana naučim kontrolirati svoje suze, ali do tada, pustit ću ih neka teku jer one su znak moje duboke povezanosti s ovim malim čudom koje je ušlo u moj život‘, dodao je.

Priznao je da je sada jako emotivan.

‘Zato, dragi svijete, dozvolite mi da se "razbacujem" emocijama, i neka suze teku jer ljubav prema mom djetetu je čudo koje ne mogu kontrolirati. Ako me vidite da plačem, znate zašto plačem. p.s. Ako imam neki psihički poremećaj, slobodno pišite. Sretan ti rođendan malac‘, napisao je.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
02. svibanj 2024 12:23