StoryEditorOCM
Zvijezde onlineKAKO SE ZOVE

Lana Jurčević o imenu svoje kćeri: ‘Nikad prije nismo čuli za to ime i tim više je cijela priča još posebnija‘

Piše SCENA SD
26. siječnja 2024. - 15:51

Pjevačica Lana Jurčević (39) u studenom prošle godine je prvi put postala majka. Pjevačica je vijest o trudnoći otkrila krajem srpnja, a samo dva tjedna kasnije otkazala je sve koncerte zbog komplikacija i zdravstvenih problema, a do kraja trudnoće često je s pratiteljima dijelila vijesti o svom stanju. Kada se djevojčica rodila, sve što je bilo povezano s njom počelo se skrivati, ne otkrivajući čak ni njezino ime. Sada je po prvi put otkrila neke detalje o imenu. 

"Naša curica ima isto ime kao ovaj predivan i čaroban cvijet koji raste iznad vode na jezerima… To smo zapravo saznali tek kasnije, nakon što smo odlučili da će se tako zvati, a toliko sličnosti ima s tim cvijetom i simbolike uz ono što smo prošle nas dvije da je to nevjerojatno…", napisala je na fotografijama lotusa, čije je englesko ime Water Lily.

"Nikad prije nismo čuli za to ime i tim više je cijela priča još posebnija. Kad sam krenula pretraživati na internetu, naježila bi se svaki put kad bi naišla na nešto što ili objašnjava ili samo ime ili cvijet. To mora da je unaprijed sve određeno i zapisano tamo Gore. Pozdravljamo vas nas dvije i jedva čekamo da se upoznate", napisala je Lana.

Dolazak djeteta uvelike je promijenio njezin život. Lana je nedavno podijelila uvid u svoju svakodnevicu. Pokazala je kako balansira između karijere i obiteljskih obveza, ali i podijelila priču o tome kako je zamalo zapalila kuću. Isječak sebe koji je objavila na TikTok Lani počeo je ovako: "Kako je #DEBILana skoro zapalila kuću." Dodala je da praktički nema vremena otkako je postala majka – muči je i nesanica, zbog čega je još zbunjujuće obavljati svakodnevne zadatke.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
27. travanj 2024 08:19