StoryEditorOCM
Zvijezde onlineKRAJNJE NEUGODNO

‘Rekla mi je da ću vječno biti nesretna, da ću završiti u Vrapču!‘: voditeljicu šokirali na cesti, sve ispričala u eteru

Piše Scena SD
1. veljače 2024. - 10:44

Radijska voditeljica Ivana Mišerić jutros je slušateljima ispričala pomalo zastrašujuć događaj koji joj se jučer dogodio.

Započela je s tim da je popodne šetala svog psa, kad je pored nje stao automobil. Dvije žene u njemu najprije su je pitale kako se izlazi na glavnu cestu, a dok im je objašnjavala, jedna od njih krenula je sa svojom pričom.

image

Ivana sa psom. U šetnji s njim je i doživjela nelagodan susret

Ronald Goršić/Cropix

"Rekla mi je da ću vječno biti nesretna, da ću završiti u Vrapču, da mi osoba na ‘M‘ želi zlo", počela je pričati Ivana.

Svojim suvoditeljima ispričala je da je žena željela zapaliti poveći snop novčanica u kojem je, po Ivaninoj procjeni, bilo 2000 eura, a od Ivane je tražila da joj donese jaje i krpu kako bi joj nastavila gatati.

image
Karmen Poznić Božić

Ubrzo je njihov razgovor završio, a Ivana je priznala da ju je cijeli događaj prestrašio. Pitala je svoje slušatelje jesu li doživjeli nešto slično, a dok je čekala pozive, otkrila je da žali što nije ženama rekla jednu stvar.

"Pitale su me čime se bavim, a ja nisam htjela reći, rekla sam ‘svačim‘. Sad mi je žao što nisam rekla da sam policajka, da vidim što bi se dogodilo", rekla je još uvijek potresena radijska voditeljica.

image

Radijska voditeljica Ivana Mišerić snimljena prošlog ljeta s dečkom Draženom Kovačevićem

Biljana Blivajs/Cropix
image
Karmen Poznić Božić
image
Damir Krajač/Cropix

 

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
03. svibanj 2024 01:48