StoryEditorOCM
Ostalo‘šetam i fotkam‘

Pobjednici ovog natječaja dobit će besplatnu radionicu s poznatim fotografom Damirom Hoykom

Piše Šibenski.hr
20. listopada 2022. - 17:32

Turistička zajednica Šibensko kninske županije organizira natječaj kojim bi najuspješnije mlade fotografe nagradila besplatnom foto radionicom koju će voditi profesionalni fotograf.

Nastavno na spomenuto, provodi se interni natječaj na temu „Šetam i fotkam!“ za sve učenike srednjih škola, s ciljem poticanja promocije prirodnih, kulturnih i ostalih bogatstava naše županije (svoga grada/mjesta). Ovom aktivnošću želimo potaknuti mlade osobe iz naše županije da pokažu kako vide svoj kraj, a što će nama u konačnici biti jedan značajan input u kreiranju daljnje promocije županije prema ciljnim skupinama mladih.

Na natječaj se mogu javiti svi zainteresirani učenici, na način da dostave 3 različite fotografije svoga kraja, slikane mobitelom ili foto aparatom. Motiv fotografije može biti neka prirodna, kulturno-povijesna atrakcija ili neki detalj koji je važan, neobičan ili jednostavno zanimljiv.

Fotografije se šalju na mail ivana.lusic@dalmatiasibenik.hr s napomenom „prijava na natječaj Šetam i fotkam!“

Rok za dostavu fotografija je 27. listopada, a konačan pobjednici (njih 5) će biti objavljeni na stranici TZŽ Šibensko kninske www.dalmatiasibenik.hr najkasnije  08. 11. 2022.

Pobjednike ovog natječaja ćemo nagraditi besplatnom foto radionicom kod renomiranog hrvatskog fotografa Damira Hoyke, na kojoj će naučiti tajne i trikove majstora fotografije.

- Pozivamo učenike kojima bi ova aktivnost bila zanimljiva da sudjeluju i pritom steknu neka nova iskustva i znanja. Nadamo se da će se što veći broj učenika i odazvati- kazali su u Turističkoj zajednici Šibensko- kninske županije.

 

04. svibanj 2024 13:48