StoryEditorOCM
Splitepilog nesreće

Doznali smo u kakvom je stanju pješakinja koju je danas u Splitu oborilo auto; unesrećene je spašavala i vojska...

Piše Split SD
22. travnja 2024. - 19:20

Nakon prometne nesreće koja se dogodila danas oko 12.35 na Putu Supavla u Splitu u kojoj je vozilo oborilo pješakinju zbog čega su dvije osobe zatražile liječničku pomoć, iz KBC-a Split smo doznali u kakvom su stanju.

Ni vozač ni pješakinja nisu u životnoj opasnosti - vozač ima ozljedu ramena te je nakon medicinske obrade pušten kući, dok je pješakinja zadobila tešku tjelesnu ozljedu - ima frakturu kralješka i bit će hospitalizirana.

image
Božidar Vukičević/Cropix

Prometna nesreća u Splitu: oboren je pješak blizu Poljuda, zatvorena prometna traka na Putu Supavla

Inače, na spomenutu prometnu nesreću su za vrijeme obavljanja svojih redovnih zadaća naišli pripadnici Zapovjedništva specijalnih snaga (ZSS) koji su unesrećenima na mjestu događaja pružili prvu pomoć, dočekali vatrogasce i hitnu pomoć te sudjelovali u sigurnom izvlačenju unesrećenih iz vozila, javljaju iz MORH-a.

image
Božidar Vukičević/Cropix

- Pripadnici ZSS-a, školovani i certificirani za pružanje prve pomoći, unesrećenima su odmah na mjestu događaja pružili prvu pomoć, dočekali vatrogasce i hitnu pomoć te su u koordinaciji s njima sudjelovali u sigurnom izvlačenju unesrećenih iz vozila.

Ovo je još jedan dokaz kako su pripadnici Hrvatske vojske vrhunski obučeni, profesionalni i uvijek spremni pomoći građanima - navode u MORH-u.

image
Božidar Vukičević/Cropix
Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
22. travanj 2024 19:21