StoryEditorOCM
SplitEKIPA S TRSTENIKA

Mlade Splićanke kući donijele medalju s državnog natjecanja u futsalu. Među njima su i sestre Hajdukovih juniora

Piše N. L.
11. svibnja 2023. - 21:43

Na državnom natjecanju ženskih ekipa osnovnih škola u futsalu, ekipa "Lumbrak" iz škole Trstenik osvojila je brončanu medalju!

Državno natjecanje održalo se u Poreču od 24. do 26. travnja na kojem su sudjelovale 23 najbolje ženske ekipe osnovnih škola u futsalu.

Tempo odigravanja utakmica je bio žestok, jer su cure odigrale pet utakmica unutar 24 sata. Jako važno je naglasiti da je naše školsko sportsko društvo osvojilo i fair play karton jer su nesebično posudili vlastiti dio sportske opreme našoj susjednoj školi koja bez toga se nije mogla natjecati na turniru. Čestitam! - sretan je i profesor tjelesnog Robert Jelaska koji je vodio cure kroz natjecanje.

image
Privatni album

Put do slave krenuo je od gradskog školskog natjecanja u različitim sportovima pa tako i u futsalu za djevojčice u kategoriji sedmih i osmih razreda na školskom igralištu OŠ Manuš, gdje je "Lumbrak" od 12 prijavljenih ekipa iz Splita osvojio 1. mjesto na nivou grada plasiravši se na županijsko natjecanje.

Županijsko natjecanje se održalo u maloj dvorani Spaladium Arene i među četiri najbolje ekipe iz Splitsko-dalmatisnke županije

naše su cure osvojile također prvo mjesto i zaslužile odlazak na završnicu natjecanja u Poreč.

image
Privatni album

Vlasnice brončane medalje su Lota Žanić, Laura Perković, Karla Pejković, Marta Vrdoljak, Marta Čalušić (sestra srebrnog juniora hajduka Marina Čalušića), Marta Radić, Ana Đolonga (sestra srebrnog juniora hajduka Nike Đolonge), Mia Begić, Klara Radić, Paola Bašković i Marija Ratković.

Inače, prvo mjesto na ovom natjecanju osvojila je ženska ekipa "Deželić" iz Ivanić Grada, dok je drugo pripalo curama iz ekipe "Croatia Stankovci" iz Stankovaca.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
02. svibanj 2024 17:51