StoryEditorOCM
Splitsuper akcija

Nekoliko splitskih frizerskih salona cijeli tjedan časti prvašiće besplatnim šišanjem. Otkrivaju koje su frizure hit

Piše Lucija Vujnović
6. rujna 2023. - 19:44

I ove godine u tjednu prije početka škole Otvoreni radio organizirao je akciju besplatnoga šišanja "mališana koji prvi put na leđa stavljaju školsku torbu i ulaze u svijet odraslih". Akcija se traje od 28. kolovoza do 8. rujna te se odvija na području cijele Hrvatske. 

Na popisu prijavljenih frizerskih salona pronašla su se i četiri splitska – "Elan" (Mažuranićevo šetalište 1a), "Hair Studio V" (Teslina 14d), "FS Ivana" (Vukovarska 73) i "La Tina" (Matošićeva 4). 

image
Ranko Šuvar/Ilustracija/Cropix

Posjetili smo frizerski salon "La Tina" u Matošićevoj 4 koji sudjeluje u ovoj akciji. 

– Šišali smo dosad prvašiće besplatno, ali one koje poznajemo, odnosno s kojima smo se susretali već u salonu i iskustvo je predivno! – kaže nam Tina Mrkonjić, vlasnica salona. 

– Prijavila san se jer i sama imam dijete koje je evo tek u vrtiću. To su posebni dani i trenuci, a ujedno roditelji imaju troškove oko robe, patika, torbi, pa zašto ne uveseliti nekoga besplatnim šišanjem? – objašnjava nam Tina zbog čega se prijavila na sudjelovanje. 

A ispričala nam je i kakve su frizure najtraženije kod onih najmlađih.

image
Ivo Ravlić/Ilustracija/Cropix

– Frizure moderne kod dječaka su uglavnom u stilu njihovih nogometnih zvijezda, ali uvijek se pokušamo dogovoriti. Ostavljamo gornji dio duži da može, naravno, staviti gel. Sa strane na mašnicu, a neki žele crte. U curica je frizura većinom duga kosa, s pletenicama ili ošišana da izgleda lijepo i zdravo – kaže Tina. 

Akcija ne traje još dugo, pa ako imate prvašića i želite iskoristiti priliku, požurite u jedan od navedenih salona. 

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
01. svibanj 2024 11:38