StoryEditorOCM
SplitODABRAN IZVOĐAČ

Poznata građevinska firma u splitskom će kvartu graditi školsku dvoranu i novi vrtić za 128 djece. Cifra je boli glava

Piše A. P.
16. prosinca 2023. - 09:15

Novi dječji vrtić na Pujankama i dvodijelnu školsku sportsku dvoranu OŠ Pujanke gradit će tvrtka "Tromont" za 11.757.943,30 eura s PDV-om.

Na natječaj je stiglo šest ponuda, uz "Tromont", ponudu su još poslali "Ćitić gradnja d.o.o.", "Dom commerce d.o.o.", Zajednica ponuditelja: "Lavčević d.d" i "Lavčević - inženjering d.o.o.", "Strabag d.o.o." i "Texo molior d.o.o".

Kako stoji u obrazloženju odluke, sve ponude su bile valjane i rangirane sukladno kriteriju za odabir ponude. 

- Kako je ponuda ponuditelja "Tromont d.o.o." prvorangirana ponuda, odlučeno je da se s istim sklopi ugovor o javnoj nabavi radova - piše u obrazloženju. 

image
Saša Burić/Cropix

Podsjetimo, prema projektu će se se izgraditi i opremiti dječji vrtić s osam dnevnih boravaka (četiri za jaslice i četiri za dječji vrtić), što će omogućiti dodatne kapacitete za smještaj 128 djece (48 jasličke i 80 vrtićke dobi).

Dvodijelna školska sportska dvorana OŠ Pujanki izgradit će se na parceli ukupne površine 10.316 metara kvadratnih, istočno od školske zgrade. U sklopu dvorane, osim prostora sportskih borilišta i dvorane, planirane su svlačionice, nastavnički sklop s kabinetom za tjelesno-zdravstvenu kulturu, ambulanta i sanitarni čvorovi, prostor za gledatelje te spremišta i ostale popratne prostorije.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
03. svibanj 2024 07:48