StoryEditorOCM
SportNOGOMETAŠ NK ZADRA DRAGAN ŽUPAN PRIMIO GODIŠNJU NAGRADU ŽUPANIJE ZADAR

"Predan rad se uvijek isplati"

Piše Ivica Gjergja
28. travnja 2019. - 18:38
Drag nagrada

Primiti priznanje kao mlad čovjek u onome što najviše voliš i radiš, u sredini u kojoj živiš, prava je sreća i zadovoljstvo. Tako se ovih dana osjećao i Dragan Župan, poznati nogometaš, kapetan NK Zadra, kada je primio godišnju nagradu za 2018. godinu iz područja sporta županije Zadar.

Taj najsvečaniji trenutak svečane sjednice Županijske skupštine povodom Dana Zadarske županije održan je u prostoru međunarodnog putničkog terminala u Gaženici. Naši „vatreni“ – Modrić, Subašić, Vrsaljko i Livaković – proglašeni su počasnim građanima. Kako nisu mogli doći, oni će nagradu preuzeti zajedno i to za vrijeme njihovih godišnjih odmora.                                                                                                                                     

 Dragan Župan je svoju primio.                               

Svakako da je Dragan zaslužio ovu nagradu kao jedan od najboljih nogometaša u Zadru, da je svojim primjerom doprinio da NK Zadar igra dobro i da odgaja mlade naraštaje koji će ga jednog dana zamijeniti. Dragan svakog vikenda svojim igrama i golovima oduševljava mnoga navijačka vjerna srca i to ne samo u Zadru. Brojne lijepe trenutke donio je navijačima svojim egzibicijama i korisnim potezima na travnjaku, golovima, a aplauze je izmamio i na otvorenoj sceni. U malom nogometu zaslužan za organizaciju nadaleko poznate  Futsal čarolije, gdje su nastupili i naši „vatreni“.  Kada smo mu čestitali. bio je radostan:                                                     

- Neizmjerno sam zadovoljan i sretan što sam ušao u krug nagrađenih. Ova nagrada bit će mi poticaj da se još više založim i doprinesem boljitku nogometa i sporta uopće u županiji. Preporučio bih mladim igračima da se maran i predan rad, kao i pošten odnos, uvijek isplati. Kad tad će se to valorizirati i doći na naplatu, kazao nam je Župan.

26. travanj 2024 15:21