StoryEditorOCM
Domaći nogometsto mu kočijaša

Najbizarnije objašnjenje Bruna Marića prošlo ‘ispod radara‘: ‘O mrvice, baš si promašio taj stopostotni udarac...‘

Piše P. S.
28. veljače 2024. - 14:25

Najbizarniji dio presice Bruna Marića polako postaje viralan. Naime, odnosi se na pitanje novinara vezano uz razinu komunikacije između sudaca tijekom pregledavanja snimki. Čuli smo tu svega, pa i niz psovki.

Marić je to opravdao činjenicom kako oni nisu znali da će snimka ugledati svjetlo dana te da bi u tom slučaju sasvim sigurno koristili drugačiji izričaj. Potom je situaciju usporedio s onom kada doma gledamo utakmicu, a Luka Modrić, kojeg je uzeo za primjer, promaši šansu.

- Ako smo iskreni, svi ovdje, kad gledamo doma utakmicu i kad gledamo najboljeg ili najvećeg hrvatskog igrača Luku Modrića, kad promaši stopostotnu šansu, sigurno ne kažemo ‘o mrvice, baš si promašio taj stopostotni udarac...‘ Vjerojatno upotrebljavate neke izraze koji nisu za vani. Sigurno nisu znali da će biti pušteni u javnost...I sigurno im je neugodno zbog toga - pravdao je razinu sudačke komunikacije Bruno Marić.

Pokušao je on to opravdati, ali usporedba s gledanjem kući na kauču nikako ne stoji. Pa oni su u tom trenutku na radnom mjestu, rade posao za koji su plaćeni i na kojemu bi, snimani ili ne, trebali održavati neku razinu. Valjda je onda normalno i da profesori u zbornicama ili liječnici na svojim konzilijima prostače kao kočijaši, samo ako ih se ne snima.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
30. travanj 2024 09:50