StoryEditorOCM
Hajdukudar sa sjevera

Poznati saborski zastupnik žestoko opalio, nakon gola Selahija insinuirao vezu Andreja Plenkovića i Hajduka

Piše Sport SD
29. siječnja 2024. - 14:36

Koliko i gdje sve Hajduk ima navijača i simpatizera poznato je odavno, pa tako među njima i onih koji su članovi HDZ-a. Takvima među njima prilikom obilježavanja 34. obljetnice osnutka splitskog HDZ-a kao pravi poklon za Andreja Plenkovića vidjeli su dres Hajduka.

Premijer je s poklonom pozirao, a ta situacija razvila je razna tematiziranja od toga je li smio primiti poklon te materijalne vrijednosti, preko toga za koga navija, do toga da je za neke dokaz teorije kako je Hajduk državni projekt. Među potonjima je izgleda i Marin Miletić, saborski zastupnik Mosta iz Rijeke.

Miletić je otprije poznat po spekulativnim teorijama i argumentima, a novo je izgleda to da Plenkovića i HDZ veže uz Hajduk. Protekli vikend je zaključio Jadranski derbi, a na društvenim mrežama tijekom utakmice Miletić se pokazao kao osvjedočeni navijač Rijeke. 

Posebno se istaknuo s objavama u kojima insinuirao vezu Plenkovića s Hajdukom. Tako je premijera spomenuo nakon gola Lindona Selahija, pokazat će se odlučujućeg, objavom na X-u kako ga ‘ni Plenković ne može poništiti‘. Sudeći po komentarima nije to bila jedina objava na X-u za vrijeme utakmice u kojoj je insinuirao da Plenković ‘pomaže‘ Hajduku, a na kraju utakmice posvetio je još jednu objavu utakmici i premijeru.

- Kada su Plenkovića pitali za koga navija on se nešto izvijao, muljao da se ne bi nekom zamjerio. Često se tako ponašaju političari. Takvi mlitavci ne kuže da je najgore biti mlak. A narod, ulica, uvijek poštuje - hrabrost, iskrenost i otvorenost! Oduvijek sam ponosan što sam Riječanin, ponosan sam moj grad i na grupu kojoj srcem uvijek pripadam! Čestitke Hajduku na borbi, ali Rijeka je najbolje od svega! Bit će ovo jedna dobra godina! Samo Rijeka‼ Forza Fiume – poručio je riječki saborski zastupnik na X-u. 

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
26. travanj 2024 16:17