StoryEditorOCM
Hajdukemisija ‘stadion‘

‘Puno je bolji Hajduk s Livajom, sad je dobio veliku pomoć u Brekalu, ali ovo o Pukštasu zvuči nevjerojatno‘

Piše Sport SD
19. veljače 2024. - 08:04

U HTV-ovoj emisiji ‘Stadion‘ stručni komentator bio je Vedran Ješe, tema je bila 23. kolo SuperSport HNL-a. Rijeka je i dalje vodeća momčad hrvatskog prvenstva, ispred Hajduka i Dinama koji ima utakmicu manje. 

Hajduk je u Kranjčevićevoj ulici svladao posljednjeplasiranu momčad prvendstva Rudeš rezultatom 2:0, Ješe je prokometirao utakmicu:

- Hajduk je promašio jako puno prilika i bio na 1:0 do 90. minute. Rudeš je imao jednu opasnu priliku, ali Hajduk je pokazao dobru igru i imao dosta prilika. Rudeš je napravio lošu selekciju na početku sezone. Sad su doveli iskusne, ali nedovoljno spremne igrače. Sad je malo možda kasno za to. Ja da sam u klubu išao bih na pomlađivanje i stvaranje ekipe za sljedeću sezonu. 

image

Vedran Ješe

Jure Mišković/Cropix

Nakon ozljede vratio se Marko Livaja i postigao vodeći pogodak za Splićane.  

- Puno je bolji Hajduk s Livajom, znamo koliko znači Hajduku i suigračima. Sad je dobio veliku pomoć u Brekalu koji je odigrao odličnu utakmicu. Okomit, opasan, ubrzao je igru Hajduka i rasteretio Pukštasa. Informacija da je Pukštas pretrčao 13 kilometara u 90 minuta zvuči nevjerojatno. Pokazuje i on da se vraća u formu. Ne komplicira puno s loptom već ubada u prazne prostore, sve pokriva, i Kalik je bio opasan. Išao je agresivno u oduzimanje lopte. Odradio je lavovski posao defenzivno. Sahiti je možda odigrao najlošije, prošlu utakmicu je imao tri asistencije pa je povisio očekivanja. 

Više pročitajte OVDJE.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
27. travanj 2024 13:12