StoryEditorOCM
Ostaloposebno značenje

Nekad moćna ministrica istrčala Splitski polumaraton i otkrila gdje želi vidjeti Hajduk na kraju sezone

Piše Sport SD
25. veljače 2024. - 13:21

Za splitski polumaraton prijavilo se 1420 sudionika, a startalo je 1159 trkača. Splitska utrka okupila je brojna lica političke scene, a među njima je bila i bivša ministrica Martina Dalić, danas predsjednica uprave Podravke.

- Željela bih čestitati organizatorima jer je trka bila stvarno predivno organizirana. Ovo je za mene jedinstvena trka u Hrvatskoj s obzirom na sve dijelove grada kroz koje prolazi. Tako da je ovo uvijek ovdje za mene najljepše i nadam se da ću doći dogodine – kazala je Dalić nakon ulaska u cilj.

Postavilo joj se i pitanje gdje je najljepše – u politici, Podravci ili na stazi.

- Sve ima svojih draži, ali staza donosi nešto posebno. Meni donosi jednu stabilnost u glavi, da se tako izrazim, i donosi jedan izvor energije s kojim se mogu savladati sve ove prepreke i izazovi u politici, biznisu. Tako da je za mene ovo jedna divna protuteža svim drugim poslovima koji su stresni i izazovni.

- Meni je u Splitu uvijek lijepo. Split je poseban grad. Po mami sam porijeklom iz Zagore tako da imam i tu emociju. Navija se za Hajduk i očekujem da bude prvak – istaknula je Dalić.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
25. travanj 2024 19:43