StoryEditorOCM
Strani nogometNERED U ZENICI

Kaos na tribinama nakon šokantnog poraza Bosne i Hercegovine: navijači se međusobno potukli

Piše SPORT SD
22. ožujka 2024. - 11:24

Pet minuta dijelilo je reprezentaciju BiH od finala doigravanja za plasman na Europsko prvenstvo, a onda su u samo tri minute primili dva gola i četvrti put uzastopno "zapeli" u baražu.

Razočaranje neuspjehom protiv Ukrajine prelilo se u nezadovoljstvo, tribine su pokazale palac dolje izborniku, dio navijača u Zenici pogrdno je skandirao Savi Miloševiću i tražilo njegov odlazak, a vruće glave izazvale su incident na stadionu u Zenici. Naime, na sjevernoj tribini međusobno su se potukli navijači BiH reprezentacije. Tek je policijska intervencija smirila strasti na tom dijelu stadiona, pišu Sportske novosti.

Nakon utakmice ostalo je nejasno je li nastup protiv Ukrajine, njegov 134. u nacionalnoj momčadi, bio i posljednji u dresu reprezentacije za 38-godišnjeg kapetana Edina Džeku.

- Ne znam, ne znam... Ne bih ništa govorio vruće glave. Prespavat ću pa ćemo vidjeti - kazao je rekorder po broju nastupa za BiH reprezentaciju.

Ni izbornik Savo Milošević također nije siguran hoće li voditi iduću utakmicu reprezentacije BiH.

- Hoću li ostati ne ovisi o meni već postoji milijun stvari koje se mogu izdogađati. S obzirom na rezultat, svjesni ste kako je to komplicirano. Želim li ostati? Plan je bio da pobijedimo i da igramo za pet dana, ali sada se to sve mijenja - poručio je Milošević.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
26. travanj 2024 10:57