StoryEditorOCM
Strani nogometsjajna utakmica

Zaboravljeni vratar Hajduka briljirao i dobio priznanje, sve je objavio na društvenim mrežama

Piše Vito Tomas/SN
19. veljače 2024. - 08:53

Pomalo zaboravljeni, a ne više ni toliko mladi, Karlo Letica (27) danas igra u dresu švicarskog Lausannea. U 24. kolu švicarske Super lige njegova je momčad slavila protiv Yverdona s 3:1, a Letica je bio najbolji pojedinac na susretu. Odigrao je sjajnu utakmicu, a okrunio ju je obranjenim jedanaestercem u 73. minuti - pišu Sportske novosti.

Nogometna stranica Swissfootball_mag proglasila je bivšeg igrača Hajduka vratarom tjedna, a i sam Letica time se pohvalio na društvenim mrežama.

Podijelio je i snimku obranjenog kaznenog udarca, a mnoge navijače splitskih Bijelih video će podsjetiti na dane kad je Letica obranio penal Rijeci u pobjedi Hajduka na Rujevici 2:1 u 18. kolu HNL-a sezone 2017./2018.

Leticu je nakon Hajduka put vodio zaista svugdje, od Club Bruggea, Spala, Sampdorije, preko Cluja, Hermannstadta pa do današnje destinacije Lausannea. Njegovoj momčadi i ne ide baš najbolje ove sezone, nalaze se na predzadnjem mjestu švicarskog prvenstva te će im trebati pravo čudo ukoliko žele izboriti doigravanje.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
26. travanj 2024 18:34