StoryEditorOCM
Više od sportabolovala od raka

Engleski vratar oprostio se od supruge, preminula je tri mjeseca nakon vjenčanja: ‘Ne mogu pronaći prave riječi‘

Piše Sport SD
26. rujna 2023. - 07:19

Bivši golman Arsenala, a danas čuvar mreže Derby Countyja Joshua Vickers prošao je pravu tragediju. Samo tri mjeseca nakon vjenčanja preminula mu je supruga. Laura je bolovala od raka, a 27-godišnji vratar se od nje oprostio emotivnom porukom na društvenim mrežama - pišu Sportske novosti.

"Napisao sam ovo i obrisao toliko puno puta i još uvijek ne mogu pronaći prave riječi, a ne znam ni hoću li ikada moći. Moja je supruga izgubila dugu bitku s rakom... Laura je najjača i najhrabrija osoba koju sam ikada upoznao i osoba s najviše ljubavi. Iako se borila sa svime kroz što je prolazila, uvijek se nastavljala smijati, nikada nije dopustila da joj nešto pokvari raspoloženje i stvaranje uspomena za cijeli život", napisao je Vickers pa nastavio:

"Plakali smo, smijali se i plesali kroz neka baš teška vremena. Zauvijek ću čuvati svaki trenutak koji smo proveli zajedno od prvog puta kada smo se vidjeli do trenutka kada je mirno otišla. Znam da ćeš me paziti odozgo i nastaviti me inspirirati svakog dana."

Joshua se zahvalio svima koji su bili uz njega i njegovu obitelj.

"Hvala svima koji su podržali mene i obje obitelji kroz ovo ekstremno teško vrijeme. Jako sam sretan što imam tako fantastične prijatelje i obitelj. Volim te uvijek i zauvijek", zaključio je Joshua.

Vickers je propustio prošlu utakmicu, a suigrači su mu odali počast tako što su podigli njegov dres i poslali mu poruku da su uz njega u ovim teškim trenucima.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
26. travanj 2024 22:16