StoryEditorOCM

Mlada zvijezda ‘The Voicea‘: U Dinamu nije uspio, a onda je došao u ‘tim Gobac‘...

Piše Dražen Antolić/SN
11. siječnja 2024. - 20:12

Luka Novokmet nekad je igrao u Dinamu, a sada je na putu da postane glazbena zvijezda. Jedan od sudionika završnice The Voicea na HTV-u, član ekipa Davora Gopca, s mikrofonom postiže što s loptom nije...

- Igrao sam za Dinamu u momčadi s Antom Ćorićem, Filipom Benkovićem i Robertom Mudražijom, godište 1997. - kaže Luka i priznaje.

- Kao nogometaš znao sam zapjevati u karanteni, hvalili su me dečki da sam dobar. I to ne samo ja, nego i Antonio Đurić. Sad sam se našao u glazbi...

Đurić je bio Dinamova napadačka nada, strijelac gola protiv Juventusa u Ligi prvaka mladih, a u međuvremenu se ostavio ozbiljnog nogometa.

Novokmet je iz Španskog, a NK Špansko je u srijedu u novouređenom kafiću na igralištu organizirao koncert njegova benda Lafacoustic trio, za članove i navijače kluba koji igra u petom rangu, a nekad je dao velike igrače poput Branka Strupara, Damira Mužeka, do aktualnih Ivana Šunjića, Olivera Zelenike, Luke Jelenića..., pišu Sportske novosti.

Stjecajem okolnosti upravo ovih dana došle su i najave kako bi Đurić, nakon povratka iz Austrije i određenih zdravstvenih problema, mogao do kraja sezone igrati za Špansko...

- Nemam tremu na The Voiceu, već smo nekoliko mjeseci na HTV-u u studiju Anton Marti pa se osjećam kao doma - govorio je Luka na druženju s novinarima, mahom sportskima jer ipak se našao na nogometnoj adresi. Iako je bilo i kolega koji prate druge stere društva.

Angažirani predsjednik Filip Bilandžić i suradnici pozvali su i mnoge nogometne stručnjake, odazvali su se neki, a pozornost novinara najviše su privukle analize aktualnih nogometnih tema Tomislava Obradovića.

- Pamtim svoje trenere, pogotovo Adina Mustedanagića i Fabijana Komljenovića, Kod Kome smo bili ustrojeni kao vojska, nije bilo vrdanja - prisjetio se Luka.

Jasno da su ga novinari pitali kakav je Gobac mentor...

- Savršen. Nakon snimanja znali smo zaružiti do sitnih sati, a Gobac pita "gdje ćemo dalje?" - smijao se Luka, kojeg u subotu čeka nastup uživo.

- Svi na The Voiceu su jako emotivni, a Gobac kaže - mi ne plaćemo, mi smo ekipa bez suza.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
30. travanj 2024 11:24