StoryEditorOCM
Više od sportapredivna gesta

Veliko srce Blanke Vlašić, uskočila u pomoć potrebitoj obitelji: ‘Majka friško s dvije operacije, a kuća im se raspada‘

Piše SPORT SD
11. prosinca 2023. - 19:08

Evo za koji dan nam dolazi i blagdansko doba, doba Božića, vrijeme darivanja. Valja se i u ovim periodima sjetiti i onih koji su potrebitiji od nas.

Isto razmišljanje ima i Blanka Vlašić, pa je u suradnji s poznatim humanitarcem Brunom Lerotićem i udrugom Chef kuha doma odlučila prikupiti novac i kupiti novu kuću za jednu samohranu majku s dvoje maloljetne djece. Obitelj trenutno živi u jako lošim uvjetima, kući u koja se raspada, koja ima samo jednu sobu. Koliko je u lošem stanju kuća, možete vidjeti na instagram objavi niže.

Humanitarna akcija je počela u subotu, a već danas je prikupljen gotovo cijeli iznos od 36 tisuća eura, koliko košta nova kuća.

"Majka s dvoje maloljetne djece teške žrtve nasilja, zlostavljanja i majka friško s dvije operacije (dojke i maternice).

Sad joj idu dalje pretrage i pripreme za operaciju. Djeca odlični u školi,još bolji kao djeca. Puna razumijevanja u tim pubertetskim godinama shvaćaju da je bitno da su konačno na miru od svega lošeg i ako to znači spavati u kući s jednom sobom da ju svi dijele, i da se kuća raspada jednostavno je tako i žive svoj neki skroman život….ali vrijede više i sami ste rekli da zaslužuju.

Naravno moje sve kontrole su morali proći i sada tri tjedna nakon što sam ih uzeo i provukao kroz sve provjere priča je 100% ispravna i vrijeme je da se skupi za novu kuću.

Cilj akcije je 36 000 eura, oni misle da ćemo obnoviti kuću malo to ušminkati ili... Ali ne znaju da im s ovim iznosom KUPUJEMO NOVU KUĆU!! Jer obnova kuće bi trajala mjesecima a kuća je doslovce da je upitna svaka noć ispod tog krova i da može doći do najveće tragedije..

Akciju smo skupa odlučili organizirati moja malenkost, Blanka Vlašić i jedina udruga kojoj ja vjerujem u Hrvatskoj i čiji sam veliki fan "Chef kuha doma", čiji račun ćemo koristiti za ovu akciju.

Ono što svi možete za početak,objavit ovu objavu na story…da dođemo do sto većeg broja ljudi…

Ovaj put kao i svaku drugi samo ako svi skupa se uključimo možemo riješit,ja sam svoj dio napravio našao iskrenu situaciju za akciju,provjerio je,organizirao akciju.

Na vama je: podijelite kod sebe na profilu,uplatite i tako svaki dan dok ne skupimo iznos.

Zamislite od toga da misle da ćemo malo sredit kuću,oni će dobiti nešto što uopće ne očekuju", napisao je Bruno na svom instagram profilu, a na njegovo oduševljenje, mnoštvo ljudi je krenulo s donacijama, i već nakon nekoliko dana gotovo cijeli iznos je prikupljen, što je oduševilo Bruna koji je pohvalio svoje fanove na Instagramu i pokazao sliku nove kuće.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
27. travanj 2024 12:28