StoryEditor
Crna kronikaaktivan otpor

Incident na području Omiša: državljanin Njemačke sumnjiči se da je lakše ozlijedio policajca nakon dojave o napadu na dijete. Dijete ima ozljede

Piše PSD.
13. kolovoza 2020. - 11:14
Nikola Vilić/Ilustracija/Hanza media

Policijski službenici dovršili su kriminalističko istraživanje nad 39-godišnjim državljaninom Njemačke. Sumnjiči se da je fizički napao policijske službenike koji su postupali prema njemu zbog dojave o fizičkom napadu na dijete na omiškom području, izvijestila je PU splitsko-dalmatinska.

Prilikom uhićenja pružao je aktivni otpor, te su nad njim uporabljena sredstva prisile (tjelesna snaga i sredstva za vezivanje).

Jedan policijski službenik je lakše tjelesno ozlijeđen, a liječnička pomoć pružena je i 39-godišnjaku kojom prilikom su mu utvrđene lakše tjelesne ozlijede, dok su kod djeteta uočene vidljive tjelesne ozljede.

Po dovršenom kriminalističkom istraživanju zbog sumnje da je počinio kaznena djela Prisila prama službenoj osobi, Tjelesna ozljeda i Zanemarivanje i zlouporaba djetetovih prava protiv njega je nadležnom državnom odvjetništvu podnesena kaznena prijava, te je predan policijskom pritvorskom nadzorniku.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?

Izdvojeno

21. listopad 2020 10:53