StoryEditorOCM
Hrvatskanagovorili ga mladi

Andrej Plenković osvanuo na TikToku, pogledajte njegov prvi video: ‘Jel‘ bilo okej?‘; Komentari su genijalni

Piše JL
28. ožujka 2024. - 11:36

Premijer Andrej Plenković otvorio je profil na TikToku, kako kaže, na nagovor mladih suradnika. Izazov je prihvatio i u svojem prvom videu kaže da se raduje raspravama i dijalogu.

@plenkovic_andrej Dobrodošli na moj službeni TikTok profil!  Moji mlađi suradnici često mi govore da je vrijeme za priključenje novim komunikacijskim tehnologijama kako bismo naše djelovanje približili sugrađanima, osobito mladima. Izazov prihvaćen! Radujem se našim raspravama i dijalogu! ? #ZaSveIzazove #politika #mladi #andrejplenkovic #izbori2024 #hrvatska ♬ A short sound effect - KKLab

- Evo baš sam te htio pitati je li okej da se ja uključim na TikTok?, Plenković na snimci govori nekome na mobitel.

Zatim se obraća pratiteljima:

- Dragi TikTokeri, evo konačno sam poslušao savjet mojih mladih suradnika koji su tu iza kamere i koji su mi rekli da je krajnje vrijeme da se ja uključim na TikTok, da imamo još jedan komunikacijski kanal na kojem bi mogli razmjenjivati mišljenja i stajališta i gdje bih mogao čuti vaše sugestije i savjete o svemu onome što trebamo učiniti na dobro naše Hrvatske. Vidimo se, poručuje Plenković.

Zatim pita svoje suradnike iza kamere ‘jel‘ bilo ok‘, a onda mu netko dobacuje košarkašku loptu koju on vrti na prstu govoreći da je zaboravio reći TikTokerima da ga zaprate.

Plankovića na TikToku za sada prati 772 ljudi, a njegov je prvi video lajkalo 1163 ljudi te komentiralo njih 95, piše Jutarnji list.

- Bravo Plenki!

- Samo jako!

- Odlično, neki su od komentara, dok su neki drugi manje pozitivni:

- I TikTok ćeš pokrasti.

- Moj savjet je da odete u dućan i sa 850 eu kolika je realna plaća većine nas Hrvata preživite mjesec dana..welcome to reality.

- Uvesti sapun i wc papir u škole, hvala.

- Još fale Lipa i Radost na TikToku, samo su neki od komentara ispod prve Plenkovićeve snimke na TikToku.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
22. travanj 2024 12:28