StoryEditorOCM

Drama u Bokšiću: tri pljačkaša s klaunskim maskama upala u obiteljsku kuću pa pretukli stariju ženu i trudnicu

Piše vijesti sd
26. siječnja 2024. - 22:23

Tri osobe s klaunskim maskama na licu upali su u obiteljsku kuću u Bokšiću kod Našica, gdje su nasilno opljačkali i ozlijedili stariju ženu i trudnicu. Nakon što su ih vezali, prijeteći ozljedama djeci, proveli su pljačku. Emina Bezjak, koja je nedavno puštena iz bolnice, opisala je detalje napada.

"Mene i svekrvu su zavezali. Kada se probudila moja kćer Anamarija, zavezali su mi jednu ruku. Uzela sam malu u krilo, a oni su prijetili da će je ubiti nožem. Držala sam je i vikala da mi ne ubiju kćer", prepričava Emina.

Život obitelji visio je o niti, izvještava RTL.

"Svekrva je bila u kuhinji. Zaključala je vrata i pitala me čujem li lupanje", govori Emina. U svom pohodu da opljačkaju kuću, razbojnici su ih i fizički napali. "Najviše sam dobila u glavu. Inače imam problema s glavom. Imala sam prije tri godine migrenu i sada me boli od stresa. Sada me uhvatilo i osjećam se kao da mi netko zabija nož", kazala je Emina.

Njezin suprug Zoran bio je na poslu tijekom napada na suprugu i majku. Nakon što je dobio brojne pozive i poruke susjeda, hitno se vratio kući.  "Kucao, sam na vrata, ali sve je bilo zaključano. Kada samo ušao imao sam što vidjeti - majku koja je bila pretučena i koju ni vlastiti sin nije mogao prepoznati", rekao je potreseni suprug.

Nakon što su opljačkali kuću, napadači su pobjegli, ali policija ih je brzo pronašla i uhitila. Prema informacijama glasnogovornice PU osječko-baranjske, Edite Roterbauer, tereti ih se za razbojništvo i tešku tjelesnu ozljedu.

Takav događaj nije uobičajen za Bokšić, što je izazvalo strah među mještanima.  "Svi smo u strahu. Više nitko nemamo mira. Kada auto dođe pred kuću, ako netko pokuca, pozvoni, mi više nitko nemamo mira”, kaže Ljiljana.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
26. travanj 2024 15:46