StoryEditorOCM
HrvatskaSAMO DANAS I SUTRA

‘Slobodna‘ na Hajdukov rođendan daje čak 50% popusta na sve PREMIUM članke na portalu. Pretplatite se po top cijeni!

Piše PORTAL SD
13. veljače 2024. - 10:48

Ovo je najdugotrajnija ljubav na kugli zemaljskoj, traje 113 godina. Cijela Hrvatska, posebno Dalmacija i Split, s Hajdukom se voli javno i neprekidno.

U povodu današnjeg rođendana mladića s Poljuda čestitkama se pridružuje i "Slobodna", mnoštvom tekstova o Hajduku i hajdukovcima iz tipkovnica naših najboljih novinara.

Ali ni to nije sve. U akciji "Dva dana ljubavi" (naravno, mislili smo i na Valentinovo) našim čitateljima nudimo super ponudu, pretplatu na PREMIUM članke na našem portalu s 50 posto popusta!

►Vašu pretplatu kupite OVDJE.

A sve iz ljubavi. Sve najbolje o Hajduku, Splitu, Dalmaciji, samo na portalu "Slobodne", uz 50 posto popusta! Akcija koju ne smijete propustiti, utorak i srijeda, dva dana ljubavi.

►Vašu pretplatu kupite OVDJE.

Ova jedinstvena ponuda odnosi se na kupnju godišnje i dvogodišnje pretplate, pa tako godišnja pretplata tijekom akcije "Dva dana ljubavi" iznosi 32,5 umjesto 65 eura, a dvogodišnja 57,5 umjesto 115 eura.

To znači da najbolje tekstove jednog od najčitanijih i najutjecajnijih portala u Hrvatskoj možete čitati za samo 2,40 eura mjesečno!

Pretplatite se kako biste čitali naše najbolje teme, reportaže, razgovore... Podržite novinarstvo koje govori o vašoj sredini.

Jer, ŠTA VRIDI – VRIDI!

Želite baciti oko na naš PREMIUM sadržaj i vidjeti kako izgleda pravo novinarstvo? To možete učiniti OVDJE.

Ako smo vas uvjerili, onda je potreban sam jedan KLIK da postanete naš pretplatnik i uživate u najboljim tekstovima na portalu Slobodne Dalmacije. I to samo ovaj put, uz čak 50 posto popusta na godišnju ili dvogodišnju pretplatu.

Podsjećamo, ponuda traje samo u utorak i srijedu, 13. i 14. veljače!

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
02. svibanj 2024 02:02