StoryEditorOCM
Regijapronađen automobil

Horor u Hercegovini! Još uvijek traje potraga za mladićima nestalim u rijeci, spasioci nisu mogli zaroniti za njima

Piše VIJESTI SD
12. veljače 2024. - 20:06

Još uvijek traje potraga za dvojicom mladića M.V. i F.S čiji nestanak je u noći između nedjelje i ponedjeljka prijavljen Policijskoj stanici Stolac u Hercegovini a prema riječima glasnogovornika MUP-a HNK Ljedevita Marića, policija je u rijeci Bregavi pronašla automobil.

U rijeci Bregavi na mjestu Pitića breg, nedaleko od ulaza u Stolac pronađeno je vozilo Jeep Compas.

- Rijeka je zbog kiša preduboka i brza i tek kada uvjeti budu povoljniji spasioci će zaroniti na izlazu iz Stoca prema mjestu Berkovići, gdje se pretpostavlja da su sletjeli vozilom u rijeku - kazao je Marić.

Dodao je kako je potraga krenula sinoć, odmah nakon što je prijavljen nestanak mladića, prenose mediji iz susjedstva.

- Policijski službenici su jutros vidjeli gdje je vozilo sletjelo i onda se nastavila daljnja potraga. Zatražena je pomoć GSS-a, ronilaca, vatrogasaca i ostalih službi koje mogu pomoći da se vozilo izvuče iz rijeke.

Prijavila majka

Dvojica mladića nestala su sinoć nedaleko Stoca u Hercegovini, a spasioci nisu mogli zaroniti za njima zbog opasnosti od nabujale rijeke Bregave na mjestu gdje su pronađeni dijelovi vozila u kojemu su mladići bili.

Nestanak dvojice 20-godišnjaka nešto iza ponoći policiji je prijavila majka jednog od nestalih, dok je otac drugoga mladića naveo kako im je dao vozilo s kojim su trebali otići u naselje Vidovo Polje.

Nakon opsežne pretrage policije i pripadnika drugih službi traganja pronađeni su tragovi kočenja, a na obali rijeke Bregave i dijelovi vozila, koje se survalo u nabujalu rijeku u mjestu Pitića Brijeg na ulazu u grad Stolac.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
27. travanj 2024 08:58