StoryEditorOCM
Regijamisterij smrti

Iva (27) je nestala na zabavi pred stotinama ljudi, tijelo joj je pronađeno 60 km dalje: ‘Kako nitko nije ništa čuo...‘

Piše Vijesti SD
28. kolovoza 2023. - 09:51

Nakon dvodnevne potrage pronađeno je tijelo 27-godišnje Ive Balog iz Novog Sada, koja je nestala u noći s petka na subotu sa zabave na novosadskoj plaži Oficirac u Petrovaradinu. Pronađena je 60 kilometara nizvodno u Dunavu, javlja Blic.

Identificirao ju je otac Atila Balog, a tijelo će biti poslano na obdukciju kako bi se utvrdio točan uzrok smrti.

Nije jasno kako je Iva nestala pred stotinama ljudi sa zabave. Blic piše da se otišla okupati u Dunavu s prijateljicom. Njezina sestra Martina je ispričala da ju je ta prijateljica ostavila samo na trenutak, a nakon toga joj se gubi svaki trag.

- Navodno su je vidjela četiri mladića kako pliva i kako je izašla iz vode. Razgovarali su s njom i ona se uputila prema mjestu gdje se održavala zabava. Opisali su je u detalje - ispričala je Ivina sestra.

Posljednji put je viđena u razgovoru s jednim Amerikancem. Obitelj je apelirala na njega da se javi kako bi se možda razjasnili detalji Ivinog nestanka.

- Potpuno smo bili sluđeni, zato smo i molili sve ljude koji su bili na zabavi da nam se jave kako bismo dobili bilo kakvu informaciju, ispričala je sestra Martina.

Obitelj ne isključuje mogućnost utapanja, no neobično im je to da nitko ništa nije vidio.

- Koliko smo čuli, na toj zabavi je bilo nekoliko stotina ljudi. Nevjerojatno nam je da baš nitko nije vidio da se netko utapa. Nije mogla tek tako nestati. Sigurno bi netko nešto čuo, dodala je za Blic Martina.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
27. travanj 2024 17:29