StoryEditorOCM
4 kantunaZA GRADONAČELNIKA

Dukić građanima: u nedjelju je pred vama ozbiljan izbor, a ja imam iskustvo, plan i ljude za budućnost s osmijehom

Piše Promo
14. svibnja 2021. - 08:22

Dan prije izborne šutnje aktualni gradonačelnik Branko Dukić obratio se sugrađanima:

Drage Zadranke i Zadrani,

Na kraju smo kratke kampanje u kojoj su druženja iz zdravstvenih razloga bila ograničena, no uspjeli smo obići svaki dio grada, saslušati vaše prijedloge, kritike i pohvale i jedini s vama podijeliti ozbiljan program.

Par mjeseci nakon što ste mi 2017. godine dali povjerenje, dogodila se velika poplava. Reagirali smo brzo i ozbiljno zahvaljujući stabilnoj gradskoj upravi, iskustvu upravljanja u teškim situacijama i kvalitetnoj suradnji sa svim razinama vlasti. Zajedno sa cijelim svijetom 2020. pogodila nas je epidemija, a odgovorili smo solidarnošću i nikad većim investicijama zahvaljujući godinama vrijednog i stručnog rada na projektima koji se financiraju iz EU fondova.

Pred nama je jednako važno razdoblje, a pred svakim od vas jednako tako važna odluka: kome u nedjelju povjeriti budućnost Zadra. To je puno važniji izbor od lijevo ili desno, za ili protiv.

Upravljanje gradom, svi projekti koje treba privesti kraju, od kanalizacije u 317 ulica koje potpuno opremamo kroz Aglomeraciju, i to ne jednom u budućnosti nego baš sada, pa do Centra za mlade, nabavke i puštanja u rad linearnog akceleratora ili gradnje novih vrtića i doma za starije nisu šala. Ako želimo iskoristiti sve prilike koje nam se nude u narednom periodu onda nam treba jasna vizija, ozbiljan program i ljudi koji su to sposobni provesti.

Neke stvari smo mogli i morali bolje i tu ćemo napraviti iskorak u narednom mandatu, no 2021. ne postoji opcija koja je bolja za budućnost Zadra od naše.

Vi vjerujete meni i ja vjerujem vama, no u nedjelju trebam jednaku podršku i za stabilno Gradsko vijeće. Danas imam još više iskustva i snažnu ekipu, kako u gradu tako i na svim razinama, s kojom ćemo Zadru osigurati budućnost s osmijehom.

Zadar nije eksperiment, a jedino uz stabilnu gradsku vlast možemo osigurati miran razvoj Zadra kakav želimo za sebe i svoju djecu.

Vaš gradonačelnik

Branko Dukić

Više informacija pronađite na www.brankodukic.hr.

27. travanj 2024 07:09