StoryEditorOCM
4 kantunaDRUGI KRUG

Kolege liječnici o Dukiću: Ostao je isti – dobar, pouzdan, iskren. Uvijek za Branka!

Piše Promo
27. svibnja 2021. - 08:32

Paralelno s funkcijom gradonačelnika, Branko Dukić protekle četiri godine nije se odrekao svog liječničkog poziva. Bez obzira na obveze i raspored u Gradu, na svom ginekološkom odjelu bio je jednom tjedno ne želeći da pacijentice ostanu bez kvalitete i dostupnosti usluge.

„On obavlja najzahtjevnije operacijske zahvate u ginekologiji, a s druge strane školovao je mlađe kolege da obavljaju jednako dobro zahvate kao on“, rekao je Tomislav Sorić, urolog u OB Zadar.

Dukić se godinama ranije kroz Ligu protiv raka zalagao za linearni akcelerator, a posebno je iskoristio svoju poziciju gradonačelnika i uspio dovesti taj važan uređaj u zadarsku bolnicu. Njegovi kolege liječnici nisu iznenađeni njegovom sposobnošću i upornošću jer je takav i liječnik.

„Vidimo da grad napreduje, da se razvija i mislim da je Branko zavrijedio još jedan ciklus da to i potvrdi. Moj dojam je da je Branko uvijek dobar, pouzdan i iskren“, rekao je Dražen Zekanović, kardiolog zadarske bolnice, a slično razmišljaju i brojni drugi Dukićevi bivši/sadašnji kolege.

"On se nije promijenio u ove četiri godine ništa. On i dalje vozi običan auto, živi u staroj kući", istaknuo je Jaša Pavić, kirurg.

Što o Dukiću kažu kolege, poznati zadarski liječnici pogledajte u videu

26. travanj 2024 15:39