StoryEditorOCM
4 kantunaPOTJERNICA U ZADRU 2

Otac ranjenog mladića (21): ‘U traženju napadača pomažu mi i Tornado i Torcida, ali ne želim da mu itko naudi. Samo ga želim privesti pravdi!‘

Piše IN
21. studenog 2021. - 16:00
Otac preko plakata koje je oblijepio po gradu trazi napadaca na svog sina (21) koji je ranjen nozem u glavu prije nekoliko dana.  Jure Miskovic/Cropix

Nakon što je Zadarski.hr objavio priču o ocu koji traži napadača na svog sina (21), jer policija šuti i ništa ne poduzima, kako tvrdi otac, u našu se redakciju javilo nekoliko osoba u namjeri da pomognu u potrazi za počiniteljem, ali i glasnogovornica zadarske policije koja nas uvjerava da su policijski istražitelji maksimalno angažirani na otkrivanju počinitelja.

Podsjetimo, 21-godšnji mladić je napadnut prije osam dana, u noći s 12. na 13. studenog, ispred Medicinske škole u Tuđmanovoj ulici. Netko ga je, najvjerojatnije nožem, napao s leđa i teško ozlijedio iznad lijevog uha, probivši mu lubanju.

image
Jure Miskovic/Cropix
 

- Pokušao sam tražiti tog mladića, došao sam do nekih saznanja koja ne bih htio iznositi jer za njih nemam dokaza, ali ako su moja saznanja točna, objašnjavaju puno toga – kaže mladićev otac komentirajući činjenicu da je na oglasnim mjestima izvjesio plakat s natpisom ”Traži se!”, što podsjeća na klasičnu potjernicu.

- Htio bih da naglasite da ja, niti itko iz moje obitelji, ne želi ništa loše napadaču na mog sina. Ja ću dati sve od sebe da ga nađemo, u tome nam pomažu i Tornado i Torcida, ali ne želim, ponavljam, da mu itko naudi, da se tom mladiću dogodio ono što se dogodilo mome sinu. Ne želim da itko iskali svoj bijes na njemu, ne želim da njegova obitelj prolazi ono kroz što smo mi prošli i kroz što još uvijek prolazimo. Kad bih ga ja uhvatio, odveo bih ga na policiju da snosi odgovornost za ono što je napravio. Ne pada mi na pamet uzimati pravdu u svoje ruke, ne želim da mu itko naudi, samo želim da se zakonski ovo riješi, onako kako to i treba riješiti – poručuje otac teško ranjenog mladića.

image
Jure Miskovic/Cropix
27. travanj 2024 01:42