StoryEditorOCM
ĐiradaU KNJIŽNICI

Besplatna radionica za udruge pod nazivom „Od dobre ideje do uspješne udruge“

Piše Zadarski.hr
2. siječnja 2024. - 22:12

Besplatna radionica za udruge pod nazivom „Od dobre ideje do uspješne udruge“ održat će se u Gradskoj knjižnici Zadar u multimedijalnoj dvorani, u četvrtak 11. siječnja 2023. s početkom u 17 h.

Na radionici će biti obrađene teme koje se tiču godišnjih obveza udruge u skladu sa Zakonom o udrugama, obveze udruga u financijskom poslovanju, obveze udruga koje vode dvojno knjigovodstvo, te obavljanje gospodarske djelatnosti. Također će biti predstavljen primjer izvještavanja Upravnom odjelu za hrvatske branitelje, udruge, demografiju i socijalnu politiku Zadarske županije za projekte ugovorene u 2023., kao i proces prijave projekata istom Upravnom odjelu u 2024. u novom online sustavu.

Udrugama koje imaju potrebu izraditi određeni dokument potreban u radu udruge bit će pružena pomoć, s time da je kod prijave na radionicu potrebno navesti o kojem dokumentu udruge je riječ. Prijave se primaju e-mail desk@ekozadar.hr i telefon 091 20 85 696 do 9. siječnja 2024.

Radionica se održava u sklopu projekta „Zelena transformacija – građanska participacija“, u organizaciji udruge „Eko-Zadar“, a vodi ju Nives Rogoznica.

01. svibanj 2024 01:21