StoryEditorOCM
ĐiradaDRUŠTVO ARHITEKATA

Ciklus predavanja "Javne tribine - Nove arhitektonske prakse": gost predavač Matija Huzjak

Piše Zadarski.hr
21. veljače 2022. - 21:39

U ciklusu predavanja "Javne tribine - Nove arhitektonske prakse", u četvrtak se, 24. veljače, u Koncertnoj dvorani Kneževe palače u Zadru održava predavanje Matije Huzjaka "Up Close and Personal".

Rođen i odrastao u Zadru, Matija Huzjak arhitekt je sa zagrebačkim arhitektonskim obrazovanjem, koji se već tijekom studija i nedugo nakon – uključio u aktivni rad u arhitektonskoj struci u rodnom gradu. Tijekom profesionalnog usavršavanja, sudjeluje u izradi projekata privatnih i javnih naručitelja, kao i na natječajima - na kojima, kao koautor u arhitektonskom timu osvaja višestruke nagrade.

2016. godine osniva vlastitu arhitektonsku praksu pod nazivom „Huzjak Dizajn i Arhitektura“ (HDA), u kojoj do danas, sa svojim timom arhitekata radi na brojnim projektima privatnih i javnih naručitelja, u kojima formira vlastitu prepoznatljivu arhitekturu, a istovremeno aktivno sudjeluje u radu Društva Arhitekata Zadra.

Matija će kroz više projekata iz vlastite prakse, predstaviti djelovanje ureda i metode rada.

Voditelj ovog projekta je Krešimir Damjanović, a predavanje počinje u 19 sati.

Svi posjetitelji i predavači moraju imati Covid potvrdu, negativan PCR ili BAT test, potvrda o preboljenju ili cijepljenu od liječnika, a obavezno je nošenje maski bez obzira na potvrde.

Predavanje se može pratiti i putem slijedećeg linka:

06. svibanj 2024 06:10