StoryEditorOCM
ĐiradaFORUM BLUES BAR

U klubu Guma u subotu svira country blues senzacija The Bad Week: Strahinja, Gile i Danijel oduševili su na Supertalentu čak i "strašnu" Martinu!

Piše Zadarski.hr
10. svibnja 2023. - 16:58

Zadnji koncert ove sezone u Forum Blues baru! U subotu 13. svibnja u Guma Baru nastupaju The Bad Week, sjajan trio koji je bluesom očarao i Supertalent tv show.

Novosadski bend The Bad Week već je poznat po dobroj atmosferi na nastupu. Takav su dojam ostavili i na televizijskom spektaklu Supertalent. Zahvaljujući Martininom zlatnom gumbu imali su direktan prolaz u polufinale kojega su maksimalno iskoristili i oduševili publiku.

Glazbeni virtuozi Strahinja, Gile i Danijel imaju svoju autentičnost i šarm, a u finalu su izveli autorsku pjesmu i stvorili nezaboravan scenski doživljaj koji ih je proslavio i širom Hrvatske.

Evo što je za njih tada rekla "strašna" Martina:

- I dalje ste kontroverzni, i dalje demantirate svaku moj startnu misao kad se pojavite na pozornici. Toliko sam dobila poziva vezano uz izbor za vas, od najrazličitijih ljudi. Sad ste došli s autorskom pjesmom pa sam se bojala hoće li biti dobar izbor i opet ste demantirali moju početnu misao. Meni se vaš original nasprosto sviđa!", redala je Martina same pohvale za ovaj glazbeni trio.

Koncert The Bad Week uživo u Guma baru kojim se završava ova sezona Forum Blues bara počinje od 21.30 sati, a ulaz je besplatan.

 

18. travanj 2024 15:13