StoryEditorOCM
ĐiradaRAZMJENA

Udruga Prizma poziva mlade da se prijave na putovanje u Portugal, troškovi hrane i smještaja su pokriveni, a i troškovi puta će biti refundirani

Piše Zadarski.hr
22. siječnja 2024. - 12:21

Prijavi se i besplatno sudjeluj na razmjeni mladih u Portugalu!

Maštovita si osoba koja uživa u kreativnom izražaju? Udruga Prizma partner je na razmjeni mladih u Portugalu i traži sudionike u dobi od 17 do 24 godine koji bi posjetili otok Madeira u Portugalu i u razdoblju od 12. do 20. ožujka upoznali druge mlade kreativce iz Španjolske, Portugala, Italije, Rumunjske i Hrvatske i zajedno s njima učili i razvijali vještine. Troškovi smještaja i prehrane pokriveni su od strane organizatora, a putni troškovi će biti refundirani nakon razmjene mladih. Sudjelovanje na aktivnosti je besplatno, a u slučaju da si mlada osoba s manje mogućnosti, Udruga Prizma će pokriti troškove putovanja.

Prijaviti se možeš do 31. siječnja 2024. godine ako želiš eksperimentirati s različitim načinima umjetničkog izražavanja i podijeliti svoja znanja i iskustva.

Želiš li saznati više o ovoj razmjeni mladih, ali i o drugim aktivnostima i projektima Udruge Prizma, posjeti njihovu mrežnu stranicu i prijavi se ovdje!

03. svibanj 2024 12:11