StoryEditorOCM
Forumpoginuo vozač

Užasna nesreća: vozilo sletjelo s kolnika, vozač ispao, automobil pao na njega i zapalio se

Piše Vijesti SD
28. siječnja 2023. - 09:30

Teška prometna nesreća dogodila se kod Našica. Vozač automobila je pogonuo, a policija još pokušava utvrditi o kome se radi.

"Na području Policijske postaje Našice, u Ulici Matije Gupca u mjestu Lađanska, sinoć oko 22 sata dogodila se prometna nesreća u kojoj je smrtno stradao vozač osobnog automobila čiji se identitet još utvrđuje", piše policija.

Objasnili su kako je došlo do nesreće.

"Do prometne nesreće došlo je kada se vozač osobnog automobila iz smjera Jelisavca u smjeru Ribnjaka nije kretao sredinom obilježene prometne trake, već je sletio s kolnika u odvodni kanal gdje je prednjim djelom vozila udario u betonski most, nakon čega je došlo do prevrtanja vozila na krov.

Od siline udara vozač, koji nije bio vezan sigurnosnim pojasom, ispao je iz vozila te je na njega palo vozilo uslijed čega je smrtno stradao. Nakon udara došlo je do zapaljenja osobnog automobila koji su ugasili pripadnici Javne vatrogasne postrojbe Našice. Policijski službenici poduzimaju mjere i radnje na utvrđivanju identiteta vozača.

Očevid na mjestu događaja obavili su policijski službenici Policijske postaje Našice. O događaju je izviješten zamjenik Općinskog državnog odvjetnika", izvijestila je policija.

31. ožujak 2023 01:04