StoryEditorOCM
KalelargaNI GASTRO NI ARSENAL

Čelništvo Gimnazije V. Nazora odluku o izboru između dvije sale za maturalni ples konačno prepustilo učenicima - oni su izabrali "treću opciju"

Piše Zadarski.hr
3. ožujka 2022. - 10:54

- Nećemo ni u "Gastro", ni u "Arsenal" - odluka je maturalnog odbora zadarske Gimnazije Vladimira Nazora, koji je odlučivao o tome gdje će se održati maturalni ples i večera za šest razreda maturanata ove škole. O buri koja se u školi oko toga digla, te optužbama i sumnjama da se "nekome negdje pogoduje" pisali smo na našem portalu, a epilog je bila sjednica maturalnog odbora, na kojoj su svi članovi profesori rekli da ne žele sudjelovati u odlučivanju.

Odluka je prepuštena isključivo učenicima, kako je bilo i na početrku cijele zavrzlame, i kada je sa tri glasa prevagnuo "Arsenal". No ta odluka učenika nije se poštovala jer su navodno tri glasa "premalo za većinu".

Kako se, nakon što su se i roditelji umiješali u odlučivanje, na kraju ipak sve vratilo na ono kako je i počelo, a to je da izbor naprave učenici bez sugestija profesora, razrednika i ravnateljice, učenici su odlučili da će Nazorovci večeru i ples imati u restoranu "Divino". 

- Konačno se odluka prepustila nama, a ne da o buri koja se događala u "Nazoru" priča cijeli grad. Idemo u "Divino", tako da sve priče o pogodovanju prvom ili drugom izboru ostavimo iza sebe. Svi smo složni i to je najvažnije - kazao je maturant Gimnazije Vladimira Nazora.

06. svibanj 2024 14:51