StoryEditorOCM
Kalelarga‘NEPOKOLEBLJIVI SMO‘

Napadnuti novinari završili su na šivanju u bolnici, internetom kola sporna objava zadarskih navijača

Piše Sport SD
12. studenog 2023. - 08:41

Nakon niza priopćenja, kako oba kluba, tako i zadarske policije, odnosno same ABA lige, počeli su kružiti detalji koji su na ovaj ili onaj način povezani s kaosom koji se dogodio. Podsjetimo, ABA liga je reagirala, zasad nema naznaka o tome da će se utakmica koja treba početi u nedjelju od 17 sati u dvorani na Višnjiku igrati bez prisutstva publike, pišu Sportske novosti.

Internetom kola poruka zadarskih navijača objavljena na Facebook-stranici KK Zadar Fans, koja je objavljena još u srijedu, 8. studenog. Nagađa se da bi ona mogla imati veze s onim što se dogodilo nekoliko dana, odnosno večeri kasnije.

"Došao je trenutak da dignemo svoj glas i pokažemo svima da nas nikakva nepravda neće slomiti! Prošla utakmica nas je ostavila sa gorčinom u ustima, ali to nas neće zaustaviti. Ovo je prilika da se uzdignemo i pokažemo svima da smo nepokolebljivi. Pozivamo sve vas da dođete na utakmicu i date podršku našoj momčadi. Neka se dvorana trese od naše strasti i energije. Neka naši igrači znaju da smo uz njih bez obzira na sve!

Naša odanost klubu neće biti narušena nikakvim sudačkim odlukama. Neka protivnički igrači znaju da su došli u našu utvrdu, gdje se nepravda kažnjava strašću i vjerom u našu momčad. Neka naša glasna podrška bude neprijateljima noćna mora. Neka naša strast bude oružje koje će nas dovesti do pobjede.

Ovo je trenutak da dokažemo kako nas ujedinjene nitko ne može pobijediti. S igračima i trenerima na parketu, zajedno ćemo pobijediti privatne lobije srpske prćije od lige", stoji u Facebook-objavi.

Kako neslužbeno doznaju 24 sata, dvojica napadnutih kolega iz Mozzart Sporta su novinar i fotograf koji su u Hrvatsku stigli poslovno. Jedan ima posjekotinu na tjemenu i dva šava, drugi ima šav na bradi i dobio je Šancov ovratnik.

02. svibanj 2024 02:12