StoryEditorOCM
KalelargaNIJE ZADOVOLJAN

Damir Burčul: "Zašto je Dukić ‘the great‘ smijenio Karlovića, a u NK Zadar je dopuštao mercedese i kažin?"

Piše Iva Ivanac
26. ožujka 2024. - 19:40
Zadar, 260324. 27. sjednica Gradskog vijeca Grada Zadra u velikoj vijecnici na Narodnom trgu. Na fotografiji: Damir Burcul.Zvonko Pavic/Cropix

- Htio bih da mi gradonačlenik Dukić "the great" kaže zašto je smjenio Denisa Karlovića, je li to zbog animoziteta, Prijovićke ili vanjskih utjecaja?, upitao je nezavisni Damir Burčul na aktualnom satu sjednice Gradskog vijeća Grada Zadra. 

- Na tu temu sam već sve rekao. Nisam za zabranu koncerta Prijovićke, ali Denis je izgubio moje povjerenje i to je to, kazao je gradonačelnik Branko Dukić.

- To je to? Pa kad je izgubio vaše povjerenje zašto ste tražili da ostane tamo, nudili mu plaću i auto. Vi gradonačelniče duplate pozicije, mičete Žilavca iz KK Zadar i  on ide u JU Zadarski sport, pa tamo ljudi ostanu direktori na plaćama. Denis je to odbio. Kako vi to radite. Niste to napravili na kažinima i mercedesima u NK Zadar. Kako taj kriterij vašeg povjerenja nije jednak prema pročelnicima, direktorima i građanima. Nitko ne zna tko ga je smijenio, ja ne vjerujem da ste vi, dodao je Burčul. 

Dukić je ponovio kako je bivši direktor ŠC Višnjik izgubio njegovo povjerenje.

- Prema ugovoru direktorima možete ponuditi drugo radno mjesto ili oni mogu uzeti otpremninu. Inače su direktori u nezahvalnoj poziciji i sutra ih je lako skinuti da ih netko baci i nemaju posla. Čovjeku uvijek treba pomoći, a ne odmoći. To što je izgubio moje povjerenje, ne znači da kvalitetno ne može raditi na drugom mjestu, kazao je gradonačelnik Dukić. 

- Ja sam totalno nezadovoljan vašim odgovorom. Hvala i sad odlazim, rekao je Burčul i napustio sjednicu. 

29. travanj 2024 09:31