StoryEditorOCM
KalelargaFOTO: SUBOTA U GRADU

Dječji program, šušur kod adventskih kućica i humanitarne akcije ispunile su Poluotok!

Piše Zadarski.hr
2. prosinca 2017. - 19:40
Advent u Zadru_2.12.2017 (9)

Hladno jutro nije spriječilo Zadrane da naprave đir po gradu. Dobar program i hvale vrijedna humanitarna događanja na Narodnom trgu, Vukovaru ZaDar i na Trgu pet bunara za Ligu borbe protiv raka, brojne radionice i igraonice za djecu na Trgu Petra Zoranića i Kampo Kaštelu privlačili su pažnju djece i njihovih roditelja.

U sklopu adventske kućice „Unusual Winter House” i „4 kućice na 5 bunara” organizirala se humanitarna akcija. Oni su ugostili poznate zadarske „brice“ iz barbershopa MR. RAZOR i brijačnice Bulić koji su nudili usluge brijanja i šišanja mnogim poznatim Zadranima. Sva prikupljena sredstva doniraju se Ligi protiv raka Zadar.

Adventski program na Trgu Petra Zoranića započeo je od 10 sati s edukativnim radionicama za djecu „Magic Trees And Whispering Wood“, predstavom „Merry Grincmass“ u kojoj su sudjelovala i djeca. Dječji program je završio plesnim nastupom „Vilenjaci dolaze“ i „Pahuljice padajte“.

Program od 11 sati započeo je i na „Kampo KAdventu“ gdje se u sklopu programa „Kampo iluzija“ u Perivoju Gospe od Zdravlja organiziralo više dječjih animacija: Hanoi toranj, čarobno srce, didaktičke igre, Čovjekić ne ljuti se uživo. 

19. travanj 2024 10:59