StoryEditorOCM
KalelargaU PONEDJELJAK

Dukić pozvao na sastanak klubove gradskih vijećnika, a na tapetu su tri važne točke: prodaja kluba, rast cijena komunanih usluga...

Piše Zadarski.hr
6. listopada 2023. - 17:56

Sporazum o prodaji HNK Zadar, nova cijena odvoza smeća te izvršenost amandmana u proračunu za 2023., tri su teme o kojima će gradonačelnik Branko Dukić sa suradnicima razgovarati s predstavnicima klubova gradskih vijećnika na sastanku sazvanom za ponedjeljak 9. listopada u 15 sati.

Prva točka sastanka je predstavljanje nacrta Sporazuma o reguliranju međusobnih odnosa između HNK Zadar, Grada Zadra i investitora Marinka Bob Ivančića. Predstavit će se postupak odabira investitora i odluke Skupštine HNK Zadar te sve obveze koje predloženim sporazumom preuzimaju Grad Zadar, HNK Zadar i investitor.

Druga točka je novi prijedlog odluke o načinu pružanja javne usluge skupljanja komunalnog otpada kojom se, uz ostale izmjene, utvrđuje i nova cijena javne usluge. Na sastanku će se predstavnicima klubova predstaviti i obrazložiti sve ključne izmjene povezane s tom odlukom.

Treća točka je posvećena statusu i dinamici izvršenja prijedloga i amandmana klubova vijećnika iz proračuna za 2023. godine.

Sastanak će biti otvoren za medije.

08. svibanj 2024 09:07